Gökhan Sarı hizmete talip

Gelecek’ten meclis üyeliğine aday adayı oldu

Siyaset Yayın: 05 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 05.12.2023 10:51:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Seyhan’ı daha güzel yarınlara taşımak için Seyhan Belediyesi Meclis Üyeliği için aday adaylığını açıklayan Gökhan Sarı, daha iyi bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla hizmet edeceğini söyledi.

Alt yapıdan turizme, ekonomik kalkınmadan kültür-sanat etkinliklerine kadar birçok alanda Seyhan’ı daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için bulunduğunun altını çizen Sarı, “Alt yapı sorunlarına kalıcı çözümler getirerek mahallelerimizi güvenli ve yaşanabilir kılma sözü veriyorum. Yerel ekonomiyi canlandırarak istihdam olanaklarını artıracak projeler üzerinde çalışacak ve ilçe sakinlerimizin refahını yükselteceğim” şeklinde konuştu.

Kültür-sanat etkinlikleriyle ilçenin sosyal dokusunu güçlendirecek, toplumsal katılımı artıracağına vurgu yapan Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi aday adayı Gökhan Sarı, nüfusun her kesimine odaklanarak sosyal hizmet projeleri ile tüm ilçe sakinlerininin ihtiyaçlarına cevap vereceğini kaydetti.

Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi  aday adayı Gökhan Sarı şöyle devam etti:

“Katılımcı bir yönetim anlayışıyla, şeffaf ve açık bir belediyecilikle sizlerin beklentilerine duyarlı bir şekilde yönetimde bulunacağım. Seyhan'ı doğal ve kültürel zenginlikleriyle öne çıkararak turizmi canlandıracak ve ilçemizi daha geniş kitlelere tanıtacak projeleri hayata geçireceğim.

Sporun yaygınlaştırılması için tesislerin geliştirilmesi ve gençlerimizin sporla buluşmasını sağlayacak projelere destek vereceğim. İlçemizi çevre dostu, ekonomik olarak güçlü ve kültürel açıdan zengin bir yer haline getirmek için sizlerin destek ve katkılarıyla birlikte çalışmak istiyorum.

Beraberinde bir değişim için, "Geleceği birlikte inşa edelim!" sloganıyla, Seyhan'ı daha güzel günler için birlikte şekillendirelim. Desteklerinizi bekliyor, birlikte başarılı bir geleceğe adım atmayı dört gözle bekliyorum.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.