GÜLAÇTI, "AK PARTİ'MİZİN 23. YAŞINI COŞKU İÇİNDE KUTLUYORUZ"

AK Parti'nin Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulduğuna dikkat çeken Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, "AK Parti'mizin 23. yaşını coşku ve gurur içinde kutluyoruz" dedi.

Siyaset Yayın: 14 Ağustos 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 14.08.2024 14:52:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, AK Parti'nin kuruluşunun 23. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Gülaçtı, mesajında şunlara değindi:
"AK Parti, 23 yıl önce, kurucu liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyoner önderliğinde “Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” hedefiyle yola çıktı. O günden bu yana, milletimizin hizmetinde, başarıdan başarıya, projeden projeye adım adım ilerleyerek millete hizmet yolunda gücünü sürekli artırdı.
Bu süre zarfında, devletin millete, milletin ise devlete bakış açısında köklü ve devrim niteliğinde olumlu değişiklikler gerçekleştirildi. Vesayet odaklarının haksız müdahalelerini ortadan kaldırarak, demokrasimizin tarihinde emsali görülmemiş bir başarıya imza atıldı.
14 Ağustos 2001’de başlayan bu kutlu yürüyüş, köklerini derin tarihimizden alarak, aziz milletimizin emrinde aynı aşk, heyecan ve inançla devam etmektedir. AK Parti, gerçekleştirdiği yatırımlar, yenilikçi projeler ve başarılı icraatlarla Türkiye’nin hizmet destanlarına imza atmıştır. 23 yıl önce başladığımız bu büyük yolculukta, ülkemizi 2053 ve 2071 hedeflerine taşımak için aynı kararlılıkla ilerlemeye devam ediyoruz.
Milletimizle güçlü bir gönül bağı kurarak, onların güvenine ve teveccühüne layık olma gayreti içindeyiz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile tüm yol arkadaşlarına şahsım ve ülkem adına minnet ve şükranlarımı sunuyorum.
AK Parti’mizin 23. kuruluş yıl dönümünün ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum."

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.