GÜNDE ÇİFT İDMAN YAPIYOR

Adana İdmanyurdu'nda yoğun tempo

Spor Yayın: 09 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 09.08.2023 22:22:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde Adana'nın tek temsilcisi Bitexen Adana İdmanyurdu hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Yeni sezon hazırlıklarına Muharrem Gülergin Stadı'nda devam eden Bitexen Adana İdmanyurdulu oyuncular Teknik Direktör Nejat Bakan nezaretinde günde çift idman yapıyor.


Tunus Milli Takımı'nda da bir dönem futbol oynayan Yardımcı Antrenör Frenk ile birlikte oyuncuları lige hazırlayan başarılı teknik adam Nejat Bakan, antrenman öncesi futbolculara kısa bir konuşma yaptı. İdman yapmayan hiç bir oyuncusuna sahada görev vermeyeceğini belirten Bakan, "Futbolun güzelliği pastır. Bunu yaptığınızda korkmayın. Sizde bu enerjiyi gördüm" diyerek oyuncularını motive etti.


TAKIM YENİDEN OLUŞTURULUYOR
Kahramanmaraş merkezli 5 Şubat'ta meydana gelen deprem sonrası takım oyuncuları kenti terk ederken, yeni sezonda 22 kişilik kadroda sadece 5 eski oyuncu yer alabilecek. Diğer 17 kişilik oyuncu kadrosunun tamamının yeni transferlerden oluşacak olması handikap olarak görülse de özellikle Afrika kökenli yeni transferlerin güçlü fiziği ve oyun kalitesiyle açığı kapatacağı belirtildi.


Dünkü antrenmana bireysel ve takım ısınmasıyla başlayan Bitexen Adana İdmanyurdulu oyuncular pas çalışmasının ardından, kas güçlendirme çalışması da yaptı. Günü çift kale maçla sonlandıran İdmanyurdulu oyuncuların istekli oluşları Teknik Direktör Nejat Bakan'ı memnun ettiği görüldü.
Bitexen Adana İdmanyurdu 27 Ağustos'ta sahasında Hakkarigücüspor ile oynayacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.