Hakkari deplasmanına gidemeyebilirler

Adana İdmanyurdu'nda maddi sıkıntı had safhada

Spor Yayın: 03 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 03.01.2024 19:30:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Adana İdmanyurdu Kulübü Başkanı Metin Taylancı zorlu bir süreçten geçtiklerini açıklayarak "Ligde daha 16 maç var, ancak biz Adana olarak sadece maçlara çıkabilmeyi düşünüyoruz" dedi.

Turkcell Kadınlar Futbol Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Adana İdmanyurdu yılbaşı nedeniyle verilen izinin ardından çalışmalarına başladı.
Şartların gerçekten çok zor olduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Metin Taylancı, hafta sonu oynamaları gereken Hakkari deplasmanına gidememe durumlarının oludğunu ifade ederek, acil yardım çağrısı yaptı.


Teknik heyet ve oyunculara iki aydır ödeme yapamadıklarını belirten Başkan Taylancı, "Hepsi sabırla sponsordan gelecek cevapları bekliyorlar. Tüm olumsuz şartlara karşın Adana'yı en iyi şekilde temsil etmeye de çalışıyoruz. Fakat, Adana kadın futbolunda tek olan bir kulübe sahip çıkmamakta direniyor. Birkaç ufak dokunuşla başka bir kimliğe bürünerek başarılı olabilir ve alt sııralardan kurtulabiliriz" diyerek, kentin desteğini arkalarında görmek istediğini söyledi.
Onbir futbolcunun kaldığı ve sadece yeme-içme olayının karşılanabildiği kulüp evine bile destekte yetişemediklerine vurgu yapan Adana İdmanyurdu Kulübü Başkanı Metin Taylancı, "Bir başkan olarak ne kadar zorda olduğumuzu anlatamıyorum. Şayet bu koca kentte bizden başka iyi yapacak birileri varsa kulübü devir etmeye hazırız. Yarın çok geç olmadan Adana'nın ilgili kişilerine buradan duyuru yapmak istiyorum" şeklinde konuşarak uyarıda bulundu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.