HAKTAN Derneği 2. Şubesini Fevzipaşa’da açtı

Adana’da 2 ay önce kurulan HAKTAN adlı dernek kısa süre içerisinde ikinci şubesini de açtı.

Gündem Yayın: 30 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 30.11.2023 17:38:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Dernek Genel Başkanı Şaban Demir, kendilerinin bir aşiret derneği olduğunu belirterek, amaçlarının birlik ve beraberlik içimde yardıma muhtaç olan ailelere ulaşarak onların ihtiyaçlarına katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

HAKTAN Derneği Genel Başkanı Şaban Demir, Ekim 2023’de ilk yerlerini Şakirpaşa mahallesinde açtıklarını da kaydedip “Aşiretimizin derneğini kurmuş bulunmaktayız. Amacımız birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek ve yardımlaşmayı hep birlikte tek yumruk olup uzun artırmak olacaktır. Şakirpaşa’dan sonra Fevzipaşa mahallesinde de 2. şubemizi açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Derneğimize gösterilen ilgiden memnunuz.” dedi.

Başkan Şaban Demir, kuruldukları günden bu yana çeşitli yardım etkinliğinin yanı sıra üyeleriyle de yemek organizasyonunda bir araya geldiklerini belirtti. Demir,” Verdiğimiz bu yemekte dostlarımızın isteklerini tavsiyelerini dinledik. Bizler de hazırladığımız projeleri ve fikirleri sunduk. Hep birlikte bir fikir ambarı oluşturduk ve keyifli sohbetler ettik ”şeklinde konuştu.

Derneğin Genel Başkan Yardımcısı Ertan Yıldırım, HAKTAN Aşiret derneklerinin ikinci şubesini kurmanın mutluluğu ve heyecanı içerisinde olduklarını söyleyerek,” 2’nci şubemize vatandaşlarımızı ve üyelerimizi bekleriz. Şubemize dilek ve şikâyetlerinizi her zaman bildirebilir, beyanlarda bulunabilir, ziyaret edebilirsiniz. 2 aylık yeni bir dernek olarak hedefimiz üye sayısını artırarak yolumuza devam edeceğiz. ”diye konuştu. .

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.