Hidayet&Ahmet çifti aynı gemiye binerek hayat rotalarını belirledi

Demokratik Sol Parti Meclis Üyesi Hakan Buldu ve İlkay Buldu çiftinin biricik kızları Hidayet Buldu, gönlünü kaptırdığı Yağmur& Döndü çiftinin evlatları Ahmet Soysaldı ile hayatını birleştirdi.

Yaşam Yayın: 14 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 14.11.2023 11:55:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bir ömür mutluluğa evet diyen çift, aynı gemiye binerek hayat rotalarını belirledi.

Muhteşem bir organizasyonla dünya evine giren, Queen Wedding Convention Hall Düğün Salonu’nda  gerçekleştirilen törende Hidayet&Ahmet çiftinin nikâhları da düğün töreninde  kıyıldı. Siyaset ve iş dünyasını birleştiren düğünde çok sayıda davetli, eş, dost ve akraba vardı. Gelinin ailesi ve damadın ailesi kapıda herkesi karşılayarak, misafirlerle tek tek ilgilendi.

MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNUYORDU

Nikah memuru çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek, nikah defterini geline verdi. Gelin büyük bir coşkuyla nikah defterini ‘başardık’ dercesine havaya kaldırdı. Mutlulukları gözlerinden okunan çiftin ailesi de evlatlarını bir an olsun yalnız bırakmadı.

HEM EĞLENDİLER, HEM EĞLENDİRDİLER

Hidayet&Ahmet çifti salona girer girmez unutulmaz anılardan biri olan düğün dansı çalarak çift dans etti. . Dost, akraba ve sevenleriyle birlikte doyasıya eğlenen çiçeği burnunda çift, gecenin tadını büyük bir coşkuyla geçirdi. Eğlencenin doruğa ulaştığı düğünde gelinin ve damadın aileleri de pistten inmeyerek hem eğlendi, hem de eğlendirdi.

ALKIŞLAR SALONU İNLETTİ

Mutluluktan gözlerinin içi gülen çiftin ailesi törende mutluluk ve duygu dolu anlar yaşayarak çifte bir ömür boyu mutluluk diledi. Ağızlarının tadı ömür boyu devam etsin amaçlı kesilen düğün pastasını birbirlerine sunan genç çifte konukların alkışları salonu inletti.

Birbirinden renkli ve farklı fotoğraflarda anılar bırakan çift geceye katılan arkadaşları ve sevdikleriyle doyasıya eğlenerek, gece boyunca dans etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.