İDMANYURDU DİBE DEMİR ATTI: 0-2

Turkcell Kadınlar Süper Lig’de kentin tek takımı Bitexen Adana İdmanyurdu ligde son sırada bulunan Aydınoğulları Ataşehir Belediye takımına evinde 2-0 mağlup olarak dibe demir attı.

Spor Yayın: 11 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 11.12.2023 00:27:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Muharrem Gülergin Stadı’nda oynanan karşılaşmada düdüğü Yahya Yenen çaldı. Yardımcılıklarını Cennet Yalçınkaya, Neclan Çiçek ve Nadime Büşra Yıldız yaptı.

ŞOK GOLLE SARSILDI

Karşılaşmanın henüz daha 5. Dakikasında topu ağlarında gören Bitexen Adana İdmanyurdu bu golün şokuna rağmen en az 4 gol pozisyonundan faydalanamadı. Bu dakikada kale direğine yakın alanda oluşan karambolde topu kafa topu ile filelere gönderen Milena Costa takımını 1-0 öne geçirdi.

12. dakikada orta sahada rakip Milena Costa ile kafa topuna çıkan Songül bir anda kendini yerde buldu. Kafasından darbe alan Songül’ün alnı açılırken, orta hakem Yahya Yenen oyunu durdurmayarak rakip takımın averajını bozmak istemeyince, hem Songül’ün hem de Milena Costa’nın yerde kaldığını gören kenar yönetimleri tepki gösterdi. Pozisyonun son bulmasıyla oyunu durduran hakem Yahya Yenen alnı açılan Songül’ün tedavisini saha kenarında yapılmasına izin verdi.

Bu pozisyonda sakatlanan Songül’e devre arasında ambulansta da müdahale edilerek sargısı yenilendi. İkinci yarının hemen başında oyundan alınan Songül yerini takım arkadaşı Kumru’ya bıraktı.

İlk yarıya +3 dakika ertelendi. 45+2’de Henribppe Mikhell topla birlikte kaleci Zuhal Ezer ile karşı karşıya kaldı. Kaleci Zuhal müdahale etti ancak top sekerek ağlara gitti. Bu arada yan hakem Neclan Çiçek ofsayt bayrağını kaldırdığı için orta hakem Yahya Yenen golü geçersiz saydı.

İlk yarı bu sonuçla sona erdi.

İkinci yarıda da atak oynayan taraf konuk ekip Aydınoğulları Ataşehir Belediyesi oldu. Atak futbolunun semeresini 77. Dakikada Taıwo Busırat ile alan konuk ekip 2-0 öne geçti.

Bu dakikadan sonra karşılıklı ataklar devam etse de maç 2-0 konuk ekibin lehine sonuçlandı. Şu ana kadar oynadığı 13 karşılaşmada 5 puan toplayan Ataşehir Belediyespor, sonuncu olmaktan kurtularak 4 puanda kalan Bitexen Adana İdmanyurdu’nun üstüne çıktı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.