İZZET VE BERFU EVLİLİĞE İLK ADIMI ATTILAR

Adana'nın sevilen gençlerinden İzzet Başdinkçi ve Berfu Serra Pürçek, aşklarını resmileştirerek nişanlandılar. Çift, evlilik yolunda attıkları bu önemli adımı aile içinde düzenlenen sade bir nişan töreniyle kutladı.

Yaşam Yayın: 20 Ağustos 2024 - Salı - Güncelleme: 20.08.2024 14:36:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Nişan yüzüklerini İzzet Başdinkçi’nin amcası Zafer Başdinkçi takarken, törene Berfu Serra Pürçek’in annesi Nejla Hanım ile İzzet Başdinkçi’nin anne ve babası Selma ve Atilla Bey de katıldı. Ailelerin mutluluğu, yüzlerinden okunuyordu.

Birbirlerine olan sevgileriyle tanınan ve çevrelerinde büyük takdir toplayan çift, evliliğe giden bu yolda ilk adımlarını attı. Yakın çevreleri tarafından büyük bir mutlulukla karşılanan bu güzel gelişme, genç çiftin gelecekteki hayatlarının da aynı güzellikte geçmesi dileğiyle kutlandı.

Çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz. Allah tamamına erdirsin.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.