Kaplan, 1 puan aldı

Trendyol 1. Lig'in 18. haftasında sahasında Boluspor'u ağırlayan Adanaspor, 1-0 yenik düştüğü karşılaşmayı 1-1 tamamlayarak zorlu maçtan puan çıkarmayı başardı.

Spor Yayın: 13 Ocak 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 13.01.2024 19:06:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Karşılaşmanın ilk golü 30. dakikada geldi. Bu dakikada sağ kanattan Tunahan'ın kullandığı köşe atışında ön direkte Posmac'ın kafayla indirdiği topu Avramovski röveşata ile ağlara gönderdi: 0-1.

38. dakikada Kayamba, ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışı kalırken, ilk yarı 1-0 konuk ekibin üstünlüğü ile sona erdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısında daha atak bir oyun sergileyen ev sahibi turuncu-beyazlılar beklediği gole 61. dakikada kavuştu. Bu dakikada Adanaspor, ceza yayı içerisinde serbest vuruş kazandı. Atışı kullanan Oberlin düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı sağ köşeden filelere yolladı: 1-1.
Bu sonuca göre ev sahibi Adanaspor, puanını 20'ye, Boluspor ise 23'e çıkardı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.