KILIÇ; BURASI BENİM EVİM

Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, açıklamalarda bulundu. Kaplanlar, pazar günü oynayacakları Çorum FK maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Spor Yayın: 28 Eylül 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 28.09.2024 18:33:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çatalan tesislerinde Teknik Direktör Kemal Kılıç, antrenman öncesi açıklamalarda bulundu. Kılıç, "Burası benim evim, yuvam, doğduğum yer. Futbola başladığım yer. Ne zaman ihtiyaç olunursa bizim görevimiz gelmektir. Adanaspor'u başarıya ulaştırmaktır" şeklinde konuşarak tekrar gelmekten mutlu olduğunu ifade etti.

Adanaspor'un içinde bulunduğu durumu da değerlendiren Kılıç, "İçinde bulunduğumuz durum yakışan bir durum değil. En kısa sürede çıkacağız. Ligin başı olması avantajdır. Takımlar arasında çokbüyük bir puan farkı yok. Bu hafta kazanırsak 3-4 sıra yukarı çıkma ihtimalimiz var. Bize yakışan sonucu ve mücadeleyi almak için çalışacağız ve layık olduğumuz yere geleceğiz" diye konuştu.
Taraftarların edişelenmemesi gerektiğine vurg uyapan Teknik Direktör Kemal Kılıç, "İnşallah onları mutlu edecek, sevindirecek ve zevk duyacakları bir oyun anlayışıyla birkaç hafta içerisinde sahada yer almış olacağız ve kazanacağız. Bizlere her zaman destek oldular. Teşekkür ediyorum. Şuanda daha fazla desteğe ihtiyacımız var. İnşallah hep birlikte kötü sonuçları geçip mutlu olacağız” ifadelerini kullandı.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.