Kocacık, istifa sebebini açıkladı

“Köse ve Büyüköztürk’e haksızlık yapıldı”

Siyaset Yayın: 16 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 16.02.2024 11:50:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Daha İYİ Parti Adana İl Başkanlığından istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyuran Azime Kocacık, gerekçesini açıkladı.

İYİ Parti Sarıçam İlçe Başkanı Ahmet Köse ve Çukurova Belediye Başkan adayı Birol Büyüköztürk’e yapılanların haksızlık olduğunu belirten Kocacık, “Bu arkadaşlarımız parti kurulduğundan beri yaklaşık 7,5 yıldır tüm çalışmalarda emeği olan gece-gündüz parti yararına hizmet veren arkadaşlarımızdı. Bu arkadaşlara yapılan haksızlığa kayıtsız kalamazdım. Bu sebeple gece-gündüz demeden bu partiye hizmet ettim. Gördüğüm bu haksızlıklar sebebiyle İl Başkanlığı görevinden istifa ediyorum. Başkanlık görevi süresince görevimi hakkaniyetle yerine getirmenin huzurunu taşıdığımı bilmenizi isterim. Bu süreçte desteklerini benden esirgemeyen Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kocacık, parti üyeliğinin devam ettiğini de ifade etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.