Kocaispir: “Adana kazanacak”

Cumhur İttifakı’nın ortak adayı AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı (Yüreğir Belediye Başkanı) Fatih Mehmet Kocaispir’e il binasında miting gibi karşılama töreni düzenlendi.

Siyaset Yayın: 20 Ocak 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 20.01.2024 17:46:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 7 dk.
Google News

HABER VE FOTOĞRAFLAR: HÜSEYİN AZAR

AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Cumhur İttifakı’nın adana milletvekilleri, ilçe belediye başkan adayları ve çok sayıda partilinin katıldığı karşılama töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, AK Parti çatısı altında siyaset yolculuğuna başladığı 2002 yılından bu yana, Allah’ın izniyle, birçok görevde bulunduğunu ve hizmet ettiğini belirterek, “Bugün karşınıza izzetli bir vazifeye talip olarak çıkmanın onurunu yaşıyorum. İçinizden bir kardeşiniz, ağabeyiniz, evladınız olarak; Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak huzurlarınızdayım. Adana kazanacak” diye konuştu.

Başkan Aday Fatih Mehmet Kocaispir’e eşi Raziye Kocaispir’in yanı sıra anne ve babası da törene katılarak destek verdi.

KOCAİSPİR: “İCRAAT YÜREK İSTER”

“Cumhurbaşkanımızın desteği ile hükümetin gücünü yerel yönetimin imkanları ile birleştirmeye, şehrimizi aydınlık bir geleceğe taşımak için hizmetkar olmaya geldim” diyerek konuşmasını sürdüren Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yüreğir Belediye Başkanı fatih Mehmet Kocaispir, “Bu bereketli toprakları kendine vatan bilen her bir fert, eşit ve birinci sınıf yurttaşımızdır. Kaybedecek hiçbir kimsemiz yoktur. Yüreğir’de seçildiğimiz günden itibaren; beş yıl boyunca, her türlü ayrımcılığı, kimlik siyasetini ve hizipçiliği ayaklarımızın altına aldık. Her bir insanımızı, eşrefi mahlukât olarak belleyip ilçemizin her bir noktasına hizmet götürmek için adeta kendimizle yarıştık. Biz o yolu, çok şükür ki, her bir adımında eserler bırakarak yürüdük. ‘Derdimiz insan’ diyerek göreve geldikten sonra, ‘İcraat yürek ister’ anlayışıyla kollarımızı sıvadık. Bir vizyon ortaya koyarak azimle, özveriyle, sevgiyle çalıştık. Kentsel dönüşümleri başlattık, ilçemizi, yemyeşil parklar, sağlıklı ve güvenli yollar, spor merkezleri, kütüphaneler ve kültür merkezleriyle donattık. Evlatlarımız için oyun sahaları ve kreşler, kadınlarımız için çok amaçlı mahalle evleri, üreticilerimiz için satış ve sergi alanları tesis ettik” şeklinde konuşarak, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıracak işleri de ortaya koyduklarını kaydetti.

“YÜREĞİR KAZANDI”

410 bin Yüreğirli’nin hayatına dokunduklarının altını çizen Kocaispir, yaptıklarını düşününce ‘Yüreğir kazandı’ demekten kendini alamadığını söyledi. Bugün çıktıkları yolun, sonunda ‘Adana kazandı’ diyecekleri yol olacağına vurgu yapan Kocaispir, “31 Mart akşamı, zaferi kazandığımızda sözümüz söz; Adana kazanacak! Çünkü bu şehrin sorunlarını biliyoruz. Ulaşım başta olmak üzere, kadınlarımızın, gençlerimizin, çocuklarımızın yani her birimizin hayatını zorlaştıran, bizi mutsuz kılan bütün meselelere vakıfız. Polemik yapmaya, kavga çıkarmaya değil, bireysel fayda gözetmeye değil, yalanla göz boyamaya değil, hizmetle, icraatla ve özveriyle Adanamızı büyütmeye talibiz” dedi.

“VAKİT, BİSMİLLAH DEME VAKTİ”

Adana’yı dünya şehri yapmaya da talip olduklarını belirten Kocaispir, bunu yapacak vizyon, kabiliyet ve tecrübeye sahip olduklarını kaydetti. Ortak aklı, demokratik yönetim kültürünü ve hizmet siyasetini hakim kılmaya kararlı olduklarını belirten Kocaispir, “Şeffaflık ve hesap verebilirlik en temel yönetim ilkemizdir. Kayıt dışı ve merdiven altı ilişkiler ağından uzağız. Evin mutfağında başka, salonda başka türlü konuşmak ve davranmak bize yakışmaz. Ciddiyet, tutarlılık, sözünün eri olmak siyasetimizin şiarıdır. Bu kararlılığın mükâfatı inşallah zafer olacaktır. Cumhur İttifakı’nın her bir neferinin ortaya koyacağı mücadeleyle Adana kazanacak” diyerek vaktin ‘bismillah’ deme vakti olduğunu söyledi.

GÜLAÇTI: “KALABALIK BAYRAĞI DİKECEK OLMAMIZIN HABERCİSİDİR”

AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı da, kalabalığa yaptığı konuşmasının başında, “Bu güzel kalabalık 31 Mart’ta başta büyükşehir belediyesi olmak üzere 15 ilçemize Cumhur İttifakı bayrağını dikecek olmanın habercisidir” dedi.

31 Mart seçimlerinin bir belediye seçimlerinden çok öte bir şekilde şehrin geleceğini birlikte kuracak olmanın, çocuklarımıza bırakacağımız bu güzel kentin gelişim ve değişim sürecini birlikte başlatacak olmanın ilk günü olduğunu iddia eden Başkan Gülaçtı, “Cumhur İttifakı belediyelerimizin olduğu yerlerde kentlerimiz, şehirlerimiz çağ atlarken, dünya standartlarında hizmetlere kavuşurken ne yazık ki Adanamız 5 yıldır yerel yönetimler noktasında birçok hizmetten mahrum kaldı. Ancak tüm bu süreci bizlere yaşatırken bazı şeyleri es geçtiler. O es geçtikleri şeyler ise en başta Adanalıların basireti, Adanalıların feraseti, Adanalıların adaleti.. Şimdi Adana için, hak ettiği güzellikleri almak için vakit tamam Ben bu güzel tabloyu görünce bir kez daha inandım, bir kez daha emin oldum ki, birileri için yolun sonu gelmiş” şeklinde konuşarak, Adanalıların her şeyin farkında olduğunu söyledi.

KANLI: “HEPİNİZİN GÖZLERİ IŞIL IŞIL”

 

“Yine bir 28 Mayıs günü akşamı Cumhurbaşkanlığı seçiminin sonucunda yine bir araya gelmiştik” diyerek konuşmasına başlayan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı da, “O gün sayın Cumhurbaşkanımızdan önümüzdeki dönemde tekrar Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni yönetme noktasındaki mührü aldığı gündür. O gün büyük bir inanç vardı. O günden bugüne o inancın taşınarak aynı şekilde geldiğini burada görüyorum. Hepinizin gözleri ışıl ışıl. Hepinizin gözleri, hedefe kilitlenmiş durumda. Çünkü biz Cumhur İttifakı’yız” diyerek, 31 Mart’ta da yine burada toplanacaklarını iddia etti.

“ADANA KARALAR’DAN KURTULACAK”

Adana’nın Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’dan kurtulacağını iddia eden Başkan Kanlı, “Buna inanıyor musunuz?” diye sorunca kalabalık hep birlikte ‘Evet’ diye cevap verdi. İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş’in adaylığına da değinen Kanlı, “Ayrıca bir partiden, sadece yola çıkıp hiçbir şekilde ülkücü ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin içerisinde bulunmamış kişiyi aday göstererekten hareket ediyor. Biz bunların alayını 31 Mart akşamı sandığa gömeceğiz” dedi.

AK Parti ve MHP MYK üyelerinin yanı sıra her iki partinin milletvekilleri de kısa konuşmalar yaparak halkı selamladılar.

Daha sonra, Cumhur İttifakı’nın ortak ilçe belediye başkan adayları da halkı selamlayarak kendilerini tanıttılar.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.