KURTTEPE LİBERO ALADAĞGÜCÜ’NE BOYUN EĞDİ: 0-8

Adana Süper Amatör Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Aladağgücü, Kurttepe Libero SK’ya gol oldu yağdı: 8-0.

Spor Yayın: 13 Ekim 2024 - Pazar - Güncelleme: 13.10.2024 20:12:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Muharrem Gülergin Stadı’nda oynanan karşılaşmanın başından sonuna üstün oynayan Aladağgücü lige 8-0’lık skorla muhteşem bir başlangıç yaptı. Maçta düdüğü Tufan Gönoğlu çalarken, yardımcılıklarını Emrullah Pars ve Mert Furkan Delibaş yaptı.

Karşılaşmaya, M. Aydın, Semih, Barış, Sami, Batuhan, Mehmet ali, Ahmet Kaan, Batuhan Çopur, Deniz, Cemal, Yakup ve Emirhan ilk 11’i ile çıkan Aladağgücü’nün yedek kulübesi ise şu isimlerden oluştu: Metin, Hilmi, Batuhan, Furkan, A. Şahin, Hasan ve M. Berkay.

Kurttepe Libero SK ise, Nihatcan, Mehmet Efe, Boran, Gürkan, resul Kerem, Yiğit Alp, Gürcan, Fırat, Seyhan, enes ve Abdulkadir ilk 11’ini sahaya sürdü. Yedek kulübesi ise Mert, Muhammet Enes, İbrahim, Ramazan, Hazan, İskender, Arda ve Özcan’dan oluştu.

Maçın başından sonuna daha diri bir futbol oynayan Aladağgücü henüz 4. Dakikada Deniz’in ceza sahasının içinde vurduğu kafa vuruşu ile 1-0 öne geçti.

16. dakikada Mehmet Ali’nin soldan kullandığı korner atışında topla buluşan Deniz kendisinin ve takımının ikinci golünü attı: 2-0.

24. dakikada yine Deniz. Bu kez soldan altı pasa ortada. Mehmet Ali kaleci Nihatcan’ı da çalımlayarak topu ağlara gönderdi: 3-0.

29. dakikada, asistliğini Yavuz’un yaptığı pozisyonda Mehmet Ali soldan çok sert vurunca, top filelerle buluştu: 4-0.

Bu ilk yarının da skoru oldu.

İkinci yarıda da gol arayışını sürdüren Aladağgücü, rakip Kurttepe Libero’nun ender ataklarını geçiştirmeyi bildi.

63. dakikada Yakup, bu kez soldan kendi geldi. Sol ayağı ile topu ağlara gönderdi: 5-0.

70. dakikada Hilmi, sağdan korner çizgisine kadar indi. Kaleye orta karışık şut attı. Kaleci Nihatcan topa çıktı, ancak elinden kaçırınca dönen topu Deniz kafa ile tamamladı: 6-0.

74. dakikada Hilmi, ceza sahasına kadar indi. Furkan’ı gördü. Furkan kalecinin altından topu ağlara yolladı: 7-0.

 88. dakikada ceza sahası önünde topla buluşan Deniz, kendisinin 4, takımının 8. Golünü kaydetti. Bu dakikada, Deniz, altı pasa kadar inerek kalecinin sağından ağları havalandırdı: 8-0.

Karşılaşmayı 8-0 kazanan Aladağgücü 3 puanı alırken, kalesinde 8 gol gören Kurttepe Libero SK son sırada yer aldı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.