KUTLU: LİGİN BAŞLAMASINI HEYECANLA BEKLİYORUZ

Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü’nün 2.Başkanı Mehmet Kutlu, halkın takımı olarak büyük bir heyecan içerisinde liglerin başlamasını beklediklerini söyledi.

Spor Yayın: 21 Ağustos 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 21.08.2024 09:41:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Ligin ilk haftasında 1 Eylül Pazar günü saat 18.00’de Tarsus Şehir Stadı’nda oynayacakları Kepezspor Futbol Kulübü karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade eden Sarı-Siyahlı ekibin 2.Başkanı Mehmet Kutlu, “Lig öncesi yaptığımız transferlerle gücümüze güç kattık. Yaptığımız kamp çalışmaları ile lige en iyi şekilde odaklandık” dedi.

Birinci lig yolunda Adana Milletvekillerini, belediye başkanlarını ve tüm Adanalıları yanlarında görmeyi istediklerini belirten 2.Başkan Mehmet Kutlu, “Adım adım lige yaklaşıyoruz. Başkanımız Menderes Kutlu’nun hedefleri doğrultusunda yeni sezonda başarılı olacağımıza canı gönülden inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.