Meral Akşener Adana'ya geliyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 11 Ocak Perşembe günü Adana'ya geliyor .

Siyaset Yayın: 08 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 08.01.2024 15:25:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

İYİ Parti lideri Meral Akşener , İYİ Parti bugüne kadar 5 büyükşehir, 12 il ve 100'ün üzerinde ilçe ve belde belediye başkan adayını açıkladı. Akşener'in bu hafta yapacağı il gezilerinde Manisa ve Adana büyükşehir adaylarını kamuoyuna tanıtması bekleniyor.  Akşener 11 Ocak da Adana'da partililerle buluşacak,
 İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı ve Adana Milletvekili Bilal Bilici ile İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana milletvekili Ayyüce Türkeş Taş, Genel Başkan Meral Akşener'in Adana'ya geleceğini sosyal medya hesaplarından duyurdular . 11 Ocak Perşembe günü Akşener'in,   Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayını  açıklaması bekleniyor. Gözler Perşembe gününe çevrildi Adana Büyükşehir Belediye Başkan  Adayı heyecanla bekleniyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.