NACAR: ADANA'YA 194 YENİ SAĞLIK KAHRAMANI ATANDI

Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, şehre 194 yeni sağlık emekçisinin atandığını belirterek “Tüm arkadaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Sağlık Yayın: 05 Eylül 2024 - Perşembe - Güncelleme: 05.09.2024 15:35:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bilindiği gibi yeniden inşa edilen Karşıyaka Devlet Hastanesi çok yakın zamanda hizmete girecek. Yeni denilecek bir zamanda hizmete giren 5 Ocak Devlet Hastanesi ile Adana’da sağlık alanında yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Yeni hastaneler ile kadro ihtiyacıda gideriliyor. Bu bağlamda şehre atanan 194 yeni sağlık kahramanı ile hastaneler daha da güçlendi. 

NACAR: GÜCÜMÜZE GÜÇ KATMAYA DEVAM
İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, “Şehrimize tahsis edilen 28 uzman, 166 pratisyen, toplamda 194 yeni hekimimiz ile kadrolarımızın gücüne güç katıyoruz. Güçlenen sağlık ordumuz ile hizmetlerimiz daha da gelişecek, Adana'mıza şifa olacağız. Hayırlı Olsun Adana” dedi.
ATAMALAR ŞU ŞEKİLDE
Adana’ya, 6 Acil Tıp, 1 Adli Tıp,  2 Aile Hekimliği, 1 Anesteziyoloji ve Reanimasyon, 1 Beyin ve Sinir Cerrahisi, 1 Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları, 2 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları,  1 Geriatri, 6 İç Hastalıkları, 2 Kadın Hastalıkları ve Doğum, 3 Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, 1 Tıbbi Genetik ve 1 Yoğun Bakım olmak üzere 28 Uzman Tabip ve 166 Tabip olmak üzere 194 sağlık kahramanı atandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.