Namağlup Adaletgücü’nde hedef; BAL

Hedeflerinin BAL’a çıkmak olduğunu ifade eden Adaletgücü Başkanı Uğur Ekici, geniş oyuncu grubuna güveniyor.

Spor Yayın: 25 Kasım 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 25.11.2023 12:12:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Adana Süper Amatör Lig B Grubu’nda lig ikincisi olarak ilk yarının son maçına çıkacak olan Adaletgücü Başkanı Uğur Ekici, 3 galibiyet ve 3 beraberlikle namağlup ünvanını sürdürüyor.

Hafta sonu Muharrem Gülergin Stadı’nda Çukurova Demirspor’la karşılaşacak olan Adaletgücü Başkanı Uğur Ekici, takımda sakat veya cezalı oyuncu bulunmadığını söyledi. Son iki maçtır takımda başarı grafiğinin arttığına değinen Başkan Ekici, bu maçlarda 12 gol attıklarına vurgu yaptı. Hafta sonu oynayacakları Çukurova Demirspor maçını da kazanarak liderlik yarışını sürdüreceklerini belirtti.

Lig maratonunda oyuncularının sergilediği mücadeleden oldukça memnun olduğunun altını çizen Başkan Uğur Ekici, hedeflerinin play-off’lara kalarak, sonrasında BAL’a çıkmak olduğunu söyledi. Süper Lig ekipleri arasında şampiyonluğun en güçlü takımlarından biri olduklarını iddia eden Başkan Ekici, “Pozantı Belediyespor ve Anadolu 19 Mayısspor da güçlü ekip. Tek amacımız BAL’a yükselmek. Geçen yıl direkten döndük. Deprem sonrası İmamoğlu’nu aldılar, bizi almadılar” şeklinde konuşarak tek hedeflerinin BAL’a çıkmak olduğunu yineledi.

“PLAN VE PROGRAM ÇERÇEVESİNDE İLERLİYORUZ”

Bünyelerinde 200 futbolcunun bulunduğuna dikkat çeken Adaletgücü Başkanı Uğur Ekici, “U-16, U-17, U-19, U-12 ve U-11 takımım var. Bütçe önemli değil. Takım önemli. Ben takıma güveniyorum. Beş transferle BAL Ligi’nde Adana takımları içerisinde en iyi yere geleceğimizi düşünüyorum. Bu yolda bir plan ve program çerçevesinde gidiyoruz. Öyle, bu sene şampiyon olduk, BAL’a çıktık paramız yok deyip düşmeye oynamayacağız” şeklinde konuşarak, güçlü oyuncu havuzuna güvendiğini dile getirdi.

U-16 takımının beşte beş yaptığını hatırlatan Başkan Ekici, lider durumda 17 takımının olduğunu ifade etti. Türkiye Şampiyonası’na gidecek bir grubunun olduğunu da ifade eden Başkan Ekici, “Yani iyi takımız. İyi oyuncu gruplarına sahibiz. Şu an BAL farklı ama orada 4-5 tane kafa adamla birlikte, 58 asker oyuncumuzla orada da başarılı olacağımızı düşünüyorum. İlk yarıda da şöyle bir düşüncem olur. Mesela, ilk yarıyı iyi bir yerde bitirip BAL’a çıkmayı hak edersek tabii ki transfer yapıp çıtayı yükseltiriz. Ama hani kafaya oynamıyorsak, o şampiyonluk şansı giderse, en azından kendi aramızdaki, işte Adana takımları arasındaki duruma göre bir hamle yaparız” diyerek kafasındaki net düşünceyi paylaştı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.