NENNİOĞLU, AMBULANSA SALDIRIYI KINADI

Memur-Sen Adana İl Temsilcisi ve Sağlık-sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu Kozan’da ambulansa yapılan saldırıyı kınadı.

Sağlık Yayın: 06 Mayıs 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 06.05.2024 14:18:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Acı bir olayla karşı karşıya kaldıklarını belirten Başkan Nennioğlu, "Gece saat 2,5 sularında ambulansımız, üç sağlık çalışanıyla birlikte vakaya ulaşmak üzere yola çıkmıştır. Ancak, maalesef vakaya ulaşılmadan taşlar, kopalar ve küreklerle saldırıya uğramıştır. Devletin ve milletin malına zarar verilmiştir" şeklinde konuşarak bu olayın en üyücü yanının sağlık çalışanlarının vefat eden hastaya ulaşamadan gerçekleşmesi olduğuna dikkat çekti.
GEÇMİŞ OLSUN DİLEĞİNDE BULUNDU
Vakata yaşamını yitiren vatandaşa Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Başkan Nennioğlu, saldırıda zarar gören sağlık çalışanlarına da geçmiş olsun dileklerini iletti.
Hamile olan bir çalışanın düşük tehlikesi geçirdiğini, diğerinin ise ambulansın kırılan camı sebebiyle gözünden yaralandığını dile getiren Başkan Bekir Nennioğlu, "

Sağlık çalışanlarımız, can kurtarmak için gece gündüz demeden görev yapmaktadır. Ancak bu tür saldırılarla karşılaşmak, onların moral ve motivasyonunu olumsuz etkilemektedir. Bu nedenle, tüm vatandaşlarımızdan bu tür olaylara karşı duyarlı olmalarını ve şiddetin son bulması için destek vermelerini bekliyoruz.

 Bu olayın sorumlularının adalet önünde hesap vermeleri için gerekli hukuki sürecin başlatıldığını belirtmek isteriz. Sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddetin bir an önce son bulmasını ve güvenli çalışma ortamlarının sağlanmasını temenni ediyoruz" diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.