PANİK ATAK 112 GÖKTÜRK'E ACIMADI: 3-2

Sağlık-Sen Adana Şubesi Gençlik Kolları Asım Cemek Futbol Turnuvası'nın ikinci gününde, A Grubu takımlarından 112 Göktürk FK ve Adana Şehir Hastanesi Panik Atak FC karşı karşıya geldi. Yoğun pozisyonların yaşandığı maçta gülen taraf Panik Atak oldu: 3-2.

Spor Yayın: 08 Ekim 2024 - Salı - Güncelleme: 08.10.2024 20:46:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Karşılaşmayı Osman Uludere yönetti. 112 Göktürk FK, Yaşar, Serhat, Ali, Mücahit, Hasan, Emre, Ertan, Fatih, Gökhan, Cuma, Ufuk, M. Furkan, Halil İbrahim ve Yunus'la mücadele ederken, Panik Atak FC ise Kerem, Kadri, Halil, Ömer, İbrahim, Mehmet Emin, Emre, Adem, Ali, Mehmet Sait, Veysi, Murat, Ahmet ve Ahmet'le galibiyet aradı.

MAÇTAN DAKİKALAR
8. dakikada Panik Atak FC'de Veysi sağdan plaze bir vuruşla kalecinin üstünden altı pasa gönderdi. Pozisyonu yakından takip eden İbrahim'e ise göğsü ile dokunmak kaldı: 1-0.
13. dakikada Panik Atak FC'de Veysi'nin asistiyle sağdan sert vuran Halil kaleci Yaşar'ın sağından topu filelere yolladı: 2-0.
İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda biraz toparlanan 112 Göktürk FK'lı oyuncular beklediği gole 27. dakikada ulaştı. Bu dakikada Fatih, orta sahadan ortaya karışık vurdu. Bu vuruşu beklemeyen kaleci Yaşar yükselse de topa ulaşamayınca, top filelerle buluştu: 2-1.


34. dakikada yine golü bulan taraf 112 Göktürk FK oldu. Bu dakikada yine Fatih, bu kez soldan geldi. Güzel aşırtma vuruşuyla topu ağlara gönderdi: 2-2.
38. dakikada 112 Göktürk serbest vuruş kazandı. Vuruşu kullanan Ufuk sert vurdu ancak top direkten oyun alanına geri döndü.


Skorda denge sağlandıktan sonra daha temkinli oynayan Panik Atak FC'li oyuncular 40. dakikada golü bularak rahat bir nefes aldı. Bu dakikada Kadri, kazandıkları serbest vuruşta yaklaşık 30 metreden topu kaleci Yaşar'ın elleri arasından topu filelere gönderdi: 3-2.


Bu golden sonra tarafların baskısı sonuç getirmeyince Panik Atak sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.