PUANLARI PAYLAŞTILAR: 2-2

Sağlık-Sen Adana Gençlik Kolları'nün düzenlediği Asım Cemek Futbol Turnuvası tüm heyecanıyla devam ediyor.

Spor Yayın: 10 Ekim 2024 - Perşembe - Güncelleme: 10.10.2024 19:16:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Adana Şehir Hastanesi Girişimsel Radyoloji ile Yüreğir Devlet Hastanesi Acil her iki yarıda atılan gollerle 2-2 berabere kalarak puanları paylaştı.

Adana İl Sağlık Müdürlüğü sahasında oynanan karşılaşmayı Osman tecrübeli hakem Osman Uludere yönetti. Yüreğir Devlet Hastanesi Acil, Mehmet, Erhan, Uğur, Serhat, Muhammet Ali, Mehmet, Mert, Can, Emrah, Hacı, Ali Birkan, Yılmaz ve Sarıgül ile mücadele ederken, Adana Şehir Hastanesi Girişimsel Radyoloji'de ise şu oyuncular terk döktü: Ünal, Semih, Mehmet, Mustafa, Özcan, Gökhan, Turgay, Kudret, Soüleyman, Kerbela, Ömer Faruk, Nezir ve Salih.


MAÇTAN DAKİKALAR
Karşılaşmanın genelinde ortada bir mücadele sergilenirken, ilk gol 9. dakikada Yüreğir Devlet Acil'den geldi. Bu dakikada, kaleci Mehmet İle karşı karşıya kalan Hacı zor da olsa topu filelere yolladı: 1-0.
İlk yarı bu sonuçla sona ererken, yapılan değişikliklerle daha derli toplu görülen Adana Şehir Hastanesi Girişimsel Radyoloji beklediği golü 30. dakikada, Salih'in kullandığı penaltıdan buldu: 1-1.


Golden sonra ataklarını sürdüren Girişimsel Radyoloji'den Kerbela, 32. dakikada takımını öne geçiren golü kaydetti. Kaleci Serhat'ın sağından topu filelere gönderen Kerbela, durumu 2-1'e getirdi.
35. dakikada bu kez Yüreğir Devlet golü buldu. Emre soldan ceza sahasına girdi. Sağ ayağının dışı ile kaleci Mehmet'in uzandığı köşeye göndererek takımını beraberliğe taşıdı: 2-2.


Bu golden sonra her iki takımın atakları sonuç getirmeyince maç 2-2 sona erdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.