Sağlık-Sen'in futbol turnuvasının yankıları sürüyor

Sağlık-Sen Adana Şubesi Gençlik Kolları'nın düzenlediği merhum Özgür Özsoy Futbol Turnuvası'nın sonuçlanmasına rağmen kentteki spor otoritelerinin yanı sıra sağlık camiasında konuşuluyor olması yapılan işin ne kadar yerinde ve isabetli bir etkinlik olduğu

Spor Yayın: 23 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 23.05.2023 16:10:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

NENNİOĞLU: BİRLİĞİMİZİ SPORLA GÜÇLENDİRİYORUZ
Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, "Takım oyuncularının yanı sıra sağlık çalışanlarından çok sayıda tebrikler aldım. Sağlık Müdürümüz Dr. Halil Nacar da sahayı ne zaman istersek alabileceğimizi söyleyerek desteklerini esirgemedi. Önümüzdeki günlerde voleybol ve Kadın Kolları Başkanlığımız önderliğinde kadın futbol turnuvası düzenleme çalışmalarına başladık bile" şeklinde konuşarak sağlık çalışanları arasındaki birlikteliği sporla güçlendirme gayretinde olduklarını ifade etti.
POLAT: OLUMLU DÖNÜŞLER ALDIK
Sağlık-Sen Adana Şubesi Gençlik Kolları Başkanı Anıl Kazım Polat da sporun kaynaştırı gücüne dikkat çekti. Turnuvaya 24 futbol takımının katıldığını ifade eden Polat, "Farklı sağlık kuruluşlarından katılan takımlarımız centilmenlik ve sportmenlik çerçevesinde mücadele ettiler. Arkadaşımız merhum Özgür Özsoy'un anısını en iyi şekilde yaşatmak için mücadele ettiler. Çok olumlu dönüşler aldık. Bu tür spor organizasyonlarını daha sık düzenlememizi istiyorlar" diye düşüncelerini ifade ederek, Başkanları Bekir Nennioğlu önderliğinde çalışmalara şimdiden başladıkları müjdesini verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.