SANCAK KILICI ÇEKTİ: HODRİ MEYDAN

Günler öncesinden devam eden taraftar-başkan sözlü düellosu devam ediyor. Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, X hesabından “HODRİ MEYDAN” diyerek Haz. Ali’nin (r.a.) kılıcını tuttuğu fotoğraflı paylaşım yaptı.

Spor Yayın: 21 Ağustos 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 21.08.2024 09:59:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

“Evet arkadaşlar, benim anlamadığım ruhunu satmış bazıları, bilerek, isteyerek saldırıyor. HODRİ MEYDAN. O bana bunları saldırtan ağalarına söylüyorum. Kulübü 1. Lig’den aldım 3.5 futbolcuyla 25 milyon Euro borçla o sezonku transferlerle toplam 50 milyonla başladım. (Bir müptezel ve hain ve benden aylık maaş alan, zata göre 40 milyon Euro olsun)” şeklinde başlayan paylaşım yapan Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, her yıl ortalama 25 milyon Euro cebinden harcadığını iddia etti.

“ONLAR KENDİLERİNİ BİLİYORLAR”

“Buna ilave 120 Euro, gelirleri düş, bonservis geliri yayın geliri, sponsor geliri, kombine, bilet satışı hadi düş 50 milyon Euro” diyerek devam eden Başkan Sancak şöyle devam etti:

“165-50 kalan 115 milyon Euro. Kulüp giderlerini de saymayalım. Şu anda borç 25 milyon Euro. O bir sohbette (Onlar kendilerini biliyor. 2 kişi ve kendisi) ‘Ben 150 Milyon TL her yıl vereceğim’ diyen bürokrat, ismi bende saklı, ‘Ben de konsorsiyum yapacağım. Para toplayacağım’ diyen şahsiyet, seyirciyi de başkanın üzerine kışkırtıp diyen müptezel ve hiçbir şeyden haberi olmayan, ya da ‘sizi de görürüz’ denilen, 3-4 grup lideri (İnşallah haberleri yoktur) temennim o. HODRİ MEYDAN BEYLER. Toplayın 25 milyon Euro’yu kulüp yönetimi ve hisselerinin yüzde 50’sini devredeyim size. Bu 25 milyon Euroyla tahtayı da açarsınız ve tüm borçları da kapatırsınız. İstediğiniz gibi at koşturursunuz. Ha bu arada transfer edilecek oyuncular da hazır ve transfer sürenizde 20 gününüz de var. 25’ine kadar bana haber gönderin aracıyla. Çünkü sizle muhatap olmam. Şayet bunu yapmazsanız bu takımın yakasından düşün, düşün. İşimize bakalım. Ben kaçmam ve hiçbirinizden de korkmam. En iyi bilen de sizsiniz. Kalan yüzde 50’yi de gerçek Adana Demirspor’u seven 10 kişiye devredeceğim, 1 TL karşılığında. Yok yanaşmayacaksanız, kulübün içindeki ajanlarınızı, adamlarınızı, futbolcu, yönetici ve çalışanların kafasını karıştırdığınız kişileri rahat bırakın. Şimdi ADS’nin gerçek sahiplerine ve bu oyuna gelen genç kardeşlerime uymayın bunlara. Sizleri kandırıyorlar. Amaçları takım değil. Amaçları 3-5 kuruş götürmektir. Takımına sahip çıkan oyunlara gelmeyin. Siz onları biliyorsunuz. ADS için başkanlarının yanında duranlara da çok teşekkür ederim. Sağolun, var olun. HODRİ MEYDAN, HODRİ MEYDAAAAAAAAAAAAAAAAAN”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.