Son yarı finalist Türkgücü oldu:1-0

Sağlık-Sen Adana Şubesi Gençlik Kolları'nın düzenlediği Özgür Özsoy Futbol Turnuvası'nın çeyrek finalinde Adana Şehir Hastanesi Ameliyathane ile karşılaşan Türkgücü ilk yarının son dakikasında attığı golle galip gelerek, adını yarı finale yazdırmayı başar

Spor Yayın: 11 Mayıs 2023 - Perşembe - Güncelleme: 11.05.2023 21:15:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

HABER VE FOTOĞRAFLAR: HÜSEYİN AZAR

Türkgücü, 15 Mayıs Pazartesi yarı finalde Çukurova Devlet Hastanesi ile karşılaşacak.

Maçın başlama vuruşunu Türkgücü yaptı. Heyecanlı ve çekişmeli geçen karşılaşmada her iki takım da kıyasıya mücadele etti.
Kalelere olan isabetsiz şutlar gol olmazken, topun bir o kaleyi, bir bu kaleyi yoklası sonuçsuz kaldı.

25. dakikada Ümit'in sağdan getirip ceza sahasına ortaladığı topa buluşan Ümit gelişine vurarak ağlarla buluşturdu: 1-0.


İkinci yarıda taraflar yine gol yollarını yoklasa da mücadeleden başka gol sesi çıkmayınca maç 1-0 Türkgücü'nün üstünlüğü ile sona erdi. Bu skora göre Adana Şehir Hastanesi turnuvaya veda eden taraf oldu.


KADROLAR
Maça, Hakan Kaynak, Hakan Karaçay, Bayram Koçyiğit, Mert Kalay, Serdar Nane, Ümit Erden, Yusuf İslam Gültekin, İhsan Yaşar ilk 8'i ile çıkan Türkgücü'nün yedek kulübesi şu isimlerden oluştu: Süleyman Tanık, Ertan Özfidan, Kadir Oruç, Özgür Kara, İbrahim Dal, Emrah Yıldırım, Ali Üzeger ve Yaşar turgut.


Adana Şehir Hastanesi Ameliyathane ise Mustafa Mart, Esat Akbulut, Volkan Bozkurt, Nuh Bayram, Ahmet Taymur, Kemal Sarıdoğan, Yunus Emre Ceyran ve Emrah Adıgüzel ilk 8'i ile sahapa çıktı. Yedek kulübesi ise Faruk Özkılınç, Mehmet Demir, Selman Tozan, Kaan Kızıltoprak, Ersin Karacan ve OĞuzhan Bozkurt'tan oluştu.

  

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.