SULUCA ORGANİZE LİDERLİĞİNİ KORUDU: 5-0

Adana 1. Amatör Lig A Grubu’nda liderlik koltuğuna oturan Suluca Organizespor, Çukurova Demirspor’u 5-0 farklı mağlup etti.

Spor Yayın: 29 Eylül 2024 - Pazar - Güncelleme: 29.09.2024 21:10:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Kayhan Kaynak Kardeşler Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Mert, Veli, Ferit, Rıfat, İbrahim, Volkan, Umutcan, Mert, Şahin, Mertcan ve Tuğrahan Selçuk ilk 11’i ile çıkan Suluca Organizespor her iki yarıda attığı gollerle birlikte rakibine gol atma fırsatı da vermedi.

Mustafa, Fahri Efe, Ozancan Emre, Atahan, Ege, Sadık Sabit, Batuhan, İsmail Kaan, Halil İbrahim ve Kerem ilk 11’i ile sahaya çıkan konuk Çukurova Demirspor ise aradığı golü bir türlü bulamayarak sahadan farklı mağlup ayrıldı.

Liderlik koltuğuna oturan Suluca Organizespor sezonun ilk maçında Sarıçam Kılıçlı 1965’i de 5-0 mağlup etmeyi başarırken, Çukurova Demirspor ise Şampiyon Çocuk Spor’u 4-2 mağlup etmişti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.