TIĞ: LİGE, SÜPER BAŞLANGIÇ YAPTIK

2. Futbol Ligi Beyaz Grupta mücadele eden Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü, ligin ikinci haftasında Pazar günü saat 19.00’da deplasmanda oynayacağı Isparta 32 Spor karşılaşmasına odaklandı.

Spor Yayın: 04 Eylül 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 04.09.2024 10:02:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News

Sarı-Siyahlı ekibin Başkan Yardımcısı Bülent Tığ, ilk karşılaşmalarında Tarsus Şehir Stadı’nda Kepezspor’u Samed Ali Kaya’nın golü ile 1-0 yenerek süper bir başlangıç yaptıklarını söyledi.
Başkan Yardımcısı Bülent Tığ, başarılarını lig sonuna kadar sürdürmeyi amaçladıklarını ifade ederek, “Ligin ilk maçını kayıpsız geçen takımımı kutluyorum. Her zaman yanımızda olan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu başarımızı lig sonuna kadar sürdürerek, takımımızı birinci lige taşımayı amaçlıyoruz. Başkanımız Menderes Kutlu’nun önderliğinde hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.