TOPRAK; TAKIMIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Kaplanlar Grubu Tribün Lideri Fırat Toprak, Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü’nün ligde Cumartesi günü saat 15.00’de Tarsus Şehir Stadı’nda Batman Petrol ile önemli bir maç oynayacağını söyledi.

Yayın: 24 Ekim 2024 - Perşembe - Güncelleme: 24.10.2024 08:16:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Sarı-Siyahlı ekibin lig sonunda şampiyonluğa ulaşacağına inandıklarını dile getiren Kaplanlar Grubu Tribün Lideri Fırat Toprak, “Takımımızın her daim yanındayız. Hem Tarsus’ta hem de deplasmanda yalnız bırakmıyoruz. Başkanımız Menderes Kutlu, Yönetim Kurulu, teknik kadro ile oyuncularımıza inanıyor ve güveniyoruz” diye konuştu.

Cumartesi günü tüm Adanalıları Tarsus Şehir Stadı’na davet eden Kaplanlar Grubu Tribün Lideri Fırat Toprak, “Halkın milletvekilleri ile belediye başkanları ve tüm Adanalılar yanımızda olmalıdır. Birlik ve beraberlik her daim başarıya ulaştırır” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.