Tunç: “30 Ağustos emsalsiz bir destandır”

AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tunç, ezelden beri hür ve bağımsız yaşayan Türk Milleti’nin, 30 Ağustos Zaferi’yle birlikte bunu bir kez daha tüm dünyaya ispat ettiğini söyledi.

Gündem Yayın: 30 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 30.08.2023 13:18:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Partili Tunç, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında, tarihi şanlı zaferlerle dolu büyük Türk Milleti’nin, şanlı ordusuyla birlikte 30 Ağustos’ta emsalsiz bir destan yazdığına dikkat çeken AK Parti Seyhan İlçe Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tunç, “Milletimiz, Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, tarihin karanlıklarına gömmek isteyenlere, 30 Ağustos’ta büyük bir ders vermiştir” dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın, milletimizin hiçbir şekilde bölünmez bütünlüğünden taviz vermeyeceğinin, sonsuza dek hür ve şanına yakışır bir şekilde yaşayacağının, 101 yıllık abidesi olduğunu kaydeden AK Parti Seyhan Belediye Meclis üyesi Mustafa Tunç, “Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızın 101. Yıldönümünü büyük bir onur ve coşku içinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şanlı tarihi zaferlerle dolu olan milletimiz için ağustos ayları ayrı bir önem taşımaktadır. Malazgirt, Mercidabık, Çaldıran ve daha birçok zafer hep ağustos ayında kazanılmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Adanalı hemşehrilerimiz olmak üzere milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlar, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, şehitlerimizi minnetle anıyor ve gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.