VETERANLAR'DAN 8-0'LIK ZAFER

Sağlık-Sen Adana Şubesi Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Asım Cemek Futbol Turnuvası, büyük bir heyecanla devam ediyor.

Yayın: 14 Ekim 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 14.10.2024 19:02:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Son maçta Veteran FC, Adana Şehir Hastanesi'nin Panik Atak takımıyla karşılaştı ve etkileyici bir performans sergileyerek maçı 8-0 gibi farklı bir skorla kazandı. Bu sonuç, Veteran FC'nin turnuvada iddialı bir takım olduğunu bir kez daha gösterdi.

İlk maçta Karşıyaka Devlet Hastanesi'ni de 8-1'lik skorla geçen Veteran FC bu galibiyetle gruptan çıkmayı garantiledi gibi.
Ahmet, Şefik, Aykut, Çağrı, Tarık, Güven, Mehmet Akyüz, Mehmet Batı, Uğur, Tunahan, Musab Nuri, Beşir, Yağsamet ve İshak'la mücadele veren Veteran FC'ye karşısında tutunamayan Adana Şehir Hastanesi Panik Atak ise, Kerem, Kadri, Halil, Ömer, İbrahim, Mehmet emin, Emre, Adem, Ali, Mehmet Sait, Veysi, Murat, Ahmet Rüçhan ve Ahmet Erdal'la sahada ter döktü.
İlk yarısı da 3-0 Veteran FC lehine sonuçlanan karşılaşmanın gollerini 18, 22, 41 ve 43'te Mushap (4), 24 ve 31'de Çağrı (2), 41 ve 47'de Mehmet Akyüz'den geldi. (2)

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.