YAKUP ÖZBAY: PROJELER SÜRECEK

Adana Seyhan Rotary Kulübü yeni dönem başkanı Yakup Mzbay, herkese teşekkür ederek bir yıllık görev süreleri içerisinde sosyal projelerin devam edeceğini söyledi.

Gündem Yayın: 04 Temmuz 2024 - Perşembe - Güncelleme: 04.07.2024 12:43:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Seyhan Rotary Kulübü Başkanı Yakup Özbay, geçmiş dönem başkanlarına, yönetimlerine, üyelere ve eşlere teşekkür ederek, “Çevresine duyarlı bir kulüp olarak sosyal projeler yapmaya ve bayrağı daha yukarıya taşımaya çalışacağız. Tabi bunları yaparken en büyük gücümüz kıymetli üyelerimiz ve değerli vefakar eşlerimiz olacak. Biz birlikte keyifli zaman geçirirken, iyi işler yapan iyi insanlar kulübüyüz” dedi.

KARŞILIK BEKLEMEDEN HİZMETE DEVAM
Başkan Yakup Özbay, “Seyhan Rotary Kulübü, Rotary kulüplerinin ülkemizde kurulmaya başlandığı 1954 yılından tam 22 yıl sonra, yine ülkemizin 22'inci Rotary Kulübü olarak Adana'da 06 Nisan 1976 tarihinde kurulmuştur ve o günden buyana şehrimize, ülkemize hiç bir karşılık beklemeden sosyal alanlarda hizmet vermeye devam etmektedir” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.