Yalnızca: “Yüreğirgücü maçı zor olacak”

Adana Süper Amatör Lig B Grubu’nda liderliğini koruyan Cihangirspor Teknik Direktörü İbrahim Yalnızca, Yenibeygücü karşılaşmasını değerlendirerek, hafta sonu oynayacakları Yüreğirgücü maçının daha zor olacağına vurgu yaptı.

Spor Yayın: 21 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 21.11.2023 13:28:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Muharrem Gülergin Stadı’nda oynanan ve maçın son 30 dakikası şiddetli yağmur altında geçen karşılaşmadan 4-0 galip ayrılmalarına sevindiklerini dile getiren Teknik Direktör İbrahim Yalnızca, gruplarında güçlü rakiplerin olduğuna vurgu yaparak, “En zorlu rakiplerimizden Yenibeygücü’nü sahamızda mağlup ettik. Takımda eksik oyuncumuz yoktu. Rakibimizin de eksik oyuncularının olduğunu biliyorduk. Dolayısıyla daha çok önde iki forvet gibi, top rakibe geçtiğinde önde tek adam bırakarak başladık. İlk 15 dakika rakibi bir tartalım, görelim dedik. 15. Dakikadan sonra takım oyuna ağırlığını koydu ve her zaman çalıştığımız pas oyununu oynayarak güzel goller bulduk” şeklinde konuşarak oyuncularını tebrik etti.

“3 PUAN İÇİN SEVİNÇLİYİZ”

Rakibin eksik oyuncularının olması kendilerini bir ‘tık’ rahatlattığını ifade eden Yalnızca, iki oyuncusunun ve yardımcı antrenörünün kırmızı kart cezalısı olduğuna vurgu yaptı. Zor geçen bir maçtan 3 puanla ayrıldıklarını belirten Teknik Direktör İbrahim Yalnızca, “Önümüzdeki hafta ligin sonuncusu Yüreğirgücü ile oynayacağız. Rahat olmamız gerekir ama benim için en zor maç bu. Çünkü, futbolcu zihninde şunu oluşturduğu zaman, ‘ya zaten bu takımı yeneriz’ dediğinde, psikolojik olarak o maçı oynamak çok zor hale geliyor” diyerek, Yüreğirgücü maçına ayrı önem verdiğini dile getirdi.

Güçlü takımlarla oynandığında futbolcuların kendiliğinden motive olduğunun altını çizen Yalnızca, “Yani rakiple birlikte 10’ar puanımız vardı. Oyuncuyu motive ederken de işimiz kolaydı. Ama şimdi, örneğin Yüreğirgücü’nün bir puanı var. Oyuncularıma, bu maçta gevşek davranmasınlar diye psikolojik destek veriyoruz” şeklinde konuşarak, aslında en zor maçın Yüreğirgücü maçının olacağına vurgu yaptı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.