Yazar Işıkbol Kitap Fuarı'nda

TÜYAP Fuarlar Yapım AŞ tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği ile düzenlenen Çukurova 16. Kitap Fuarı ziyaretçilerini ağırlarken İngiltere'de yaşayan Eğitimci ve Yazar Mansur Işıkbol da okurlarıyla buluşuyor.

Gündem Yayın: 20 Ocak 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 20.01.2024 11:39:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 32 sn.
Google News

İlk kitabını nasıl yazmaya karar verdiğini ve hayatında geçirmiş olduğu önemli dönüm noktalarını paylaşan Işıkbol'un bir çok kitabı da film haline getirilerek sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.

Adana Büyükşehir Belediyesi standında okurları için kitaplarını imzalayan yazar Mansur Işıkbol, İngiltere'de Türk okulunda yöneticilik ve İngiltere Türk Öğretmenler Derneği'nde başkanlık görevinde de bulundu. Londra Türk Radyosu'nda canlı programlar da yapan Işıkbol, halen Londra'da yaşamakta.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.