YÜKSEK KİRALAR SPORCULARI DA VURDU

Yaşanılan yüksek enflasyonun yarattığı olumsuzluklar sporumuzu da vuruyor.

Spor Yayın: 20 Ağustos 2024 - Salı - Güncelleme: 20.08.2024 11:34:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Ülkemizde  aralarında profesyonel de olmak üzere birçok kulüp  müsabakalara katılmaktan vazgeçerken, Adana merkez Seyhan ilçesinde de karate sporu branşında faaliyet gösteren Yetiş Spor Kulübü öğrencileri de yüksek kiralar dolayısıyla antrenmanını sokakta bir park içerisinde gerçekleştiriyor.

ADANA HALKINDAN DESTEK BEKLİYORLAR

Adana’da “Yetiş Haberci” adlı gazetenin imtiyaz sahibi ve Yazı İşleri Müdürlüğü görevinin dışında Yetişspor Kulübü Başkanlığı, Karate Do Antrenörlüğü, Bölge Hakemi  ve Usta Öğretici Hüseyin Yetiş, 24 lisanslı sporcu öğrencisinin daha sağlıklı bir şekilde antrenman yapması için Adana’nın önde gelen isimleri ile halkından destek bekliyor.  “Karate Sporu Sevdalısı” olarak bilinen  Karate Do Antrenörü Hüseyin Yetiş, “Adana’nın dezevantajlı bölgelerinden biri olan Gülbahçesi Mahallesi’ndeki çocuklarımızın spor yapmaları için mücadele eden birisiyim. Bizler yüksek kiralar nedeniyle antrenman yapabileceğimiz bir spor salonu bulamıyoruz. Bir spor salonu yerinin kirası en az300 bin lira yıllık peşin isteniyor. Her türlü zorluğa rağmen sokakta da olsa karate sporu yapmaya  çalışıyoruz. Adana’da yetkili kurum ve ku ruluşlarımız, sporu seven iş adamlarımız, belediye başkanlarımız, muhtarlarımız ve duyarlı halkımızın desteğini  bekliyoruz” dedi.

“BİZ YER BULAMAZKEN, DEVLETİN TESİSLERİ ÇÜRÜMEYE TERK EDİLMİŞ DURUMDA”

Hem gazetesini yaşatmak hem de  lisanslı öğrencilerinin spor yapmaları için mücadele eden  evli 2 çocuk babası  Yetişspor  Kulübü Başkanı Hüseyin Yetiş, “Biz antrenman yapacak yer bulamazken, diğer taraftan devletimize ait milyarlık tesisler ise çürümeye terk edilmiş durumda. Yazık, çok yazık. Sporcularım arasında Çukurova  Üniversitesi veUşak Üniversitesi’nde eğ itim görenler de var. Özellikle belediye başkanlarımızdan bu konuda duyarlı olmalarını bekliyoruz. Yaz dolayısıyla tatilde olan sporcularım da bulunuyor. Bu nedenle sporcum sayısında bir azalma var. Kışın daha çok öğrencim oluyor”  diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.