Yusuf Kanlı’dan KAAN Teknoloji Kulübü’ne destek!

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana Ülkü Ocakları KAAN Teknoloji Kulübü yönetimini misafir etti.

Siyaset Yayın: 26 Mayıs 2024 - Pazar - Güncelleme: 26.05.2024 10:48:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “İnsanlık tarihi boyunca bilgi en büyük güç olmuştur. Ülkeler ve toplumlar arasındaki rekabette de yine bilgi belirleyici olmaktadır.” dedi.

BAŞKAN KANLI, KULÜP YÖNETİMİNİ DİNLEDİ

Yusuf Kanlı, Adana Ülkü Ocakları KAAN Teknoloji Kulübü yönetimini misafir etti. Kulüp yönetimi, Başkan Yusuf Kanlı’ya çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kulübün 5 takım halinde 3 farklı alanda TEKNOFEST Havacılık Uzay ve Teknoloji Festivali’nin yarışmalarına katılacağı bildirildi.

“BİLGİ EN BÜYÜK GÜÇTÜR”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, bilginin önemine değinerek “İnsanlık tarihi boyunca bilgi en büyük güç olmuştur. Ülkeler ve toplumlar arasındaki rekabette de yine bilgi belirleyici olmaktadır ve kıyamete kadar bu böyle devam edecektir.” ifadesini kullandı. 

“BİLGİYİ EN İYİ KULLANAN ÜLKELER İLERİ GİTTİ”

Başkan Kanlı, “Eğitimden sağlığa, tarımdan ekonomiye, diplomasi, uluslararası ilişkiler, milli güvenlik ve savunmaya değin hemen her alanda bilgiyi en iyi kullanan ve değerlendiren ülkeler daima ileri gitmiştir. Kuşkusuz teknoloji de bilginin eseridir. Türkiye son yıllarda bilgiye, araştırma ve geliştirmeye ciddi yatırım yapmaktadır ve milli savunmada öne çıkmasının sebebi de bundandır.” şeklinde tespitini paylaştı.

ÜLKÜ OCAKLARI’NDA EĞİTİM FAALİYETLERİ…

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin başlattığı ve yurt genelinde tüm Ülkü Ocakları’nda devam eden eğitimlerin, sportif ve sosyal faaliyetlerin tüm toplumun takdirini kazandığını belirten Kanlı, “Ocaklarımızda sadece tarih, milli kültür, vatan ve millet sevgisi, milli ve manevi değerler değil, aynı zamanda tarımdan eğitime, yapay zekâdan teknolojiye kadar birçok alanda örnek çalışmalar da yapılıyor.” bilgisini verdi.

“SİZLERE GÜVENİYORUZ, DAİMA YANINIZDAYIZ”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Egemen, saldırgan ve emperyalist güçlere karşı masum ve mazlum coğrafyamızın gür sesi olan Türkiye, hem alın teriyle hem de akıl teriyle büyüyüp gelişecek ve güçlenecek. Bu sürece katkı koyan Adana Ülkü Ocakları KAAN Teknoloji Kulübü’nün yapay zekâ temelli İHA, kamikaze İHA gibi tam otonom uçan hava araçlarına da yoğunlaşması çok önemli. Başaracaksınız, sizlere güveniyoruz ve daima yanınızdayız.” dedi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.