Adana İdmanyurdu Beşiktaş'a farklı yenildi: 0-7

Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi'nde küme düşmesi kesinleşen temsilcimiz Adana İdmanyurdu kendi sahasında Beşiktaş'a 7-0 mağlup oldu.

Spor Yayın: 24 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 24.03.2024 17:18:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Karşılaşmayı Gaziantep bölgesinden Abdulbaki Özküçük, Cennet Yalçınkaya ve Ufuk Osman Solmaz hakem üçlüsü yönetti. İrem Biçen ise dördüncü hakem olarak görev aldı.

Beşiktaş taraftar gruplarının da yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmanın ilk yarısı 2-0 konuk ekip lehine sonuçlandı.


Muharrem Gülergin Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk 35 dakikasında çok iyi futbol oynayan, en az 2-3 tane gol pozisyonu yakalayan ev sahibi Adana İdmanyurdu, bu dakikada Maria Ines'in golüne engel olamadı. Kornerden gelen topu iyi takip eden Maria Ines kafa topu ile fileleri havalandırdı: 0-1.
41. dakikada bu kez soldan derinlemesine gelen, oyuna sonradan dahil olan Sara Pusztai ilk yarının skorunu belirledi: 0-2.


İkinci yarıda da atak oynayan konuk Beşiktaş oldu. 49. dakikada Sara Pusztai kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü attı. Bu dakikada topu önünde bulan Sara kaleci Diakite ile karşı karşıya kaldığı anda güzel vurdu: 0-3.
Oyundan iyice düşen ev sahibi Adana İdmanyurdu'nda hatalar üst üste geldi. 55. dakikada soldan gelen atağa hatalı çıkış yaparak kaleyi boş bırakan Diakite bedelini topu ağlarda görerek ödedi. Bu dakikada Sara yine sahnedeydi. Kendisinin 3. takımının 4'ncü golünü kaydetti: 0-4. 


75. dakikada yine kaleci Diakite hatalı çıkış yapınca bu kez Başak topu boş kaleye gönderdi: 0-5.
Bu golden sonra Adana İdmanyurdu Teknik Ekibi kaleci Diakite'yi oyundan alarak yerine Selma Aydın'ı aldı.
Dk. 86 ve 90+2'de Shameeka iki şık golle takımını 7-0'a getiren golleri atarak sahadan farklı galip ayrılmasını sağladı.
Adana idmanyurdu gelecek hafta 30 Mart Cumartesi saat 12'de Amed Sportif Faaliyetler ile Diyarbakır deplasmanında oynayacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.