BAŞKAN ALİ AVAN YÜZLERCE EMEKLİYE 2 BİN TL KURBAN YARDIMI YAPTI

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, seçim döneminde verdiği sözü tutarak 300 emekliye 2.000 TL kurban yardımı yaptı.

Gündem Yayın: 15 Haziran 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 15.06.2024 10:38:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Kurban Bayramı öncesi son mesai günü olan Cuma günü, Başkan Avan Pozantı’daki emeklilere sürpriz bir yardım gerçekleştirdi. Pozantı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile yapılan ortak çalışma neticesinde, vakfa kayıtlı ihtiyaç sahibi 300 emeklinin hesaplarına 2.000'er TL kurban yardımı yatırıldı. Paralar mesai bitmeden emeklilerin hesaplarına geçerken, bilgilendirici SMS’ler de gönderildi.

Başkan Ali Avan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Değerli Pozantılı Emekli Hemşerilerim. Sizlere daha öncede söz verdiğim gibi, Pozantı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile birlikte ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz çalışma sonrası, Pozantılı emekli hemşerilerimize, ikişer bin liralık emekli ikramiyeleri bayram öncesi bugün itibariyle, hesaplarınıza yatırılmıştır. Hepinizin ellerinden öpüyor, Hayırlı Bayramlar diliyorum.”

Bu yardım, Başkan Avan'ın seçim döneminde verdiği sözleri tutma kararlılığını gösterirken, Pozantı'daki emeklileri de oldukça mutlu etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.