Büro Memur-Sen Adana 1 Nolu Şube Başkanlığı'nın Teşkilat Toplantısı Gerçekleştirildi

Adana, 27 Nisan 2024 - Büro Memur-Sen Adana 1 Nolu Şube Başkanlığı, bugün Evliya Çelebi Uygulama Otelinde gerçekleştirdiği teşkilat toplantısıyla üyeleriyle bir araya geldi.

Gündem Yayın: 27 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 27.04.2024 22:29:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Toplantıya Memur-Sen Adana İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, Memur-Sen Adana Teşkilat Başkanı ve Büro Memur-Sen Adana 1 Nolu Şube Başkanı Mehmet Tanrıöver, Büro Memur-Sen’in Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Başkanları, işyeri temsilcileri ve teşkilatın liderleri katıldı.

Açılış konuşmasında Büro Memur-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Mehmet Tanrıöver, son günlerdeki sendikal gelişmeleri ve üyeleriyle ilgili yaptığı çalışmaları anlattı. 3600 Ek gösterge,  ek Ödemenin maaşa yansıtılması, Yardımcı Hizmetler Sınıfının kaldırılması ve dayanışma aidatının biran önce yasalaşması gerektiğini belirterek  her hususta, her daim üyelerinin yanında olduğunu belirtti.

Memur-Sen adına İl Temsilcisi Bekir Nennioğlu, Memur-Sen'in etik değerlerinden, erdemliler hareketinden ve memur sendikacılığının yapması gerektiği şeyleri vurgulayarak birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Özellikle emeklilerin yaşadıkları durumu, memurların son zamanlarda kayıpları hakkında çalışanlara ve üyelere bilgi verdi.

Toplantı, karşılıklı soru cevap şeklinde sorunların tartışılması ve rapor edilmesiyle sona erdi ve hatıra fotoğrafı çekildi.

Büro Memur-Sen Adana 1 Nolu Şube Başkanlığı'nın düzenlediği bu toplantı, sendikal faaliyetlerin önemli bir adımı olarak kaydedildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.