DAİMFED'DEN TSYD'YE ZİYARET

Doğu Akdeniz Müteahhit Birlikleri Federasyon’u (DAİMFED) yönetimi, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesini ziyaret etti.

Gündem Yayın: 19 Ağustos 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 19.08.2024 11:34:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Genel Başkanvekili Faruk Bozkurt, Genel Başkan Yardımcıları Sayım Azmaz, Hilmi Tümer, Genel Sekreter Enes Yılmaz, Mali ve İdari İşler Başkanı Nurullah Hamidi, AKAMDER Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali İnan, Genel Sekreter Yardımcısı Seyfettin Can, Kentsel Dönüşüm ve Mevzuat Başkanı Timuçin Güvercin ve Teknik Müşaviri Prof. Dr. Ahmet Beycioğlu ziyarette hazır bulundu.

TSYD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Poyraz, Adana Şube Başkanı Engin Kanber, Asbaşkanlar Ergun Kara, Hakan Köker, Mali Sekreter Şehmus Baysal, Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Gülbasar ve Dernek Sorumlusu Mehmet Önal, DAİMFED heyetine işbirlikleri için teşekkür ettiler.

KARSLIOĞLU: TSYD KARDEŞ KURUMUMUZ

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, TSYD yönetimine misafirperverlikleri için teşekkür ederek, “DAİMFED ve TSYD kardeş kuruluş oldu.  Türkiye Spor Yazarları Derneği çok önemli bir sivil toplum kuruluşudur. Sizlerle birlikte olmaktan mutluyuz ve TSYD’yi DAİMFED’in kardeş kuruluşu olarak görüyoruz. İşbirliğimiz ve iyi diyalog sürecimiz güçlenerek devam edecek. Her fırsatta gösterdiğiniz yakın ilgi ve alaka için Genel Başkan Oğuz Tongsir ve sizlere çok teşekkür ederiz” dedi.

POYRAZ VE KANBER: İŞBİRLİĞİMİZ SÜRECEK

TSYD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Poyraz ve Adana Şube Başkanı Engin Kanber ise “Öncelikle Adana’dan başlayıp tüm ülke hatta Avrupa’ya açılan DAİMFED’in büyümesi Adana ve ülkemiz ekonomisi, istihdamı için çok önemlidir.  Her zaman TSYD’nin yanında olan DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, yönetimi ve üyelerine çok teşekkür ederiz. İşbirliğimiz ve ziyaretiniz bizleri çok mutlu etti. Bizim içinde DAİMFED kardeş kuruluşumuzdur. İşbirliğimiz güçlenerek devam edecek” dediler.

Ziyaretin sonunda TSYD Adana Şube Başkanı Engin Kanber, DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu’na günün anısına Büyüksaat figürü hediye takdim etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.