23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI M1 ADANA’DA COŞKUYLA KUTLANDI

M1 Adana AVM’nin geleneksel “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” Etkinlikleri bu yıl da dolu dolu ve birbirinden renkli aktiviteler ile Çocukları buluşturdu!..

Gündem Yayın: 25 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 25.04.2024 11:28:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

        M1 Adana Alışveriş Merkezi, Atatürk’ün çocuklara armağanı olan “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” kutlamalarında bu yılda  çocukların gözdesi oldu.

   M1 Adana AVM’de her yıl geleneksel olarak renkli ve zengin etkinlikler ile kutlanan 23 Nisan bu yıl da coşkulu bir kutlamaya sahne oldu. Gün boyunca gerçekleştirilen bando gösterileri yanında ziyaretçilere Türk Bayrağı dağıtımı yapıldı.  Adana’nın çeşitli okullarının çocuklardan oluşan ekiplerinin katılımı ile renkli gösterilere ev sahipliği yapan M1 Adana AVM, gün boyunca özellikle çocuklar için Adana’da bayramın merkezi oldu. MBA Okulları Adana Kampüsü öğrencilerinden oluşan bando gösterisi, Mektebim Koleji Akdeniz Kampüsü öğrencilerinin çocuk korosu ve dans gösterileri büyüklerin de beğenisini kazandı. Marmelatın Rüyası Kukla Gösterisi, Zumba Etkinliği yanında Apple Gürgençler Mağazasında influencer Ozan Sihay katılımı ile yapılan ipad deneyimi ve workshoplar büyük ilgi gördü.

    M1 Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Kağan Cangil: “M1 Adana AVM’de kurulduğumuz günden bu yana çocuklarımızı eğitim, kültür, sosyal ve spor içerikli aktiviteler ve organizasyonlar yanında düzenlediğimiz eğlendirici aktiviteler ile her fırsatta buluşturuyoruz. Cumhuriyetimiz ’in kurucusu büyük önder Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı günü de yıllardır çocuklarımız ile coşkuyla kutluyoruz. Bu yıl düzenlenen etkinliğimiz de çocuklarımızı mutlu eden, unutulmaz bir bayram hatırası bırakacak nitelikte. Tüm velilerimizi de çocuklarımız ile bu anlamlı günde M1 Adana AVM’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk.” Dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.