CHP'li Bulut'a Adana'da Meşaleli Karşılama

CHP Medya ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Adana İl Başkanlığında, örgütle ve partililerle bir araya geldi. MYK üyesi olmasının ardından ilk kez Adana’ya gelen Bulut, partililer tarafından büyük bir coşkuyla karşıl

Siyaset Yayın: 17 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 17.11.2023 18:06:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

CHP Medya ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Adana İl Başkanlığında, İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, il örgütü, partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. Bulut, partinin il başkanlığına gelişinde meşalelerle ve büyük bir coşkuyla karşılandı.

KILIÇDAROĞLU’NA TEŞEKKÜR

CHP Medya ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, İl Başkanlığının balkonundan partililere yaptığı konuşmada gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Konuşmasının başında CHP’nin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür eden Bulut, "Artık kongre sayfası kapandı.  13 yıl boyunca büyük bir emekle partimizi yöneten, Türkiye’de ve dünyada sayılı siyasetçiler arasına giren Sayın Kemal Kılıçdaroğlu hak-hukuk-adalet adına önemli çalışmalar yapmış ve genel başkanımız olarak adını CHP tarihine altın harflerle yazdırmıştır. Ona buradan sevgimizi, saygımızı iletiyoruz" dedi.

SARAY ORADAYSA ADANA BURADA!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yönelik “emanetçi” sözlerini de eleştiren Bulut, "Erdoğan genel başkanımıza “emanetçi” diyor.  Daha ilk günden hazımsızlıkları başladı. Ama bu şunu gösteriyor Saray’ın balans ayarları bu kongreyle birlikte bozuldu. Eğer bir emanetçi arıyorsa bu emanetçi kendisidir. Biz ilk yerel seçimlerde Erdoğan’ın, Saray’daki sandalyesini sallayacağız. İlk genel seçimlerde de kendisini değiştireceğiz. Eğer saray oradaysa Adana da burada!" ifadelerini kullandı.

PARTİNİN ÖZ EVLATLARI VURGUSU

Yerel seçimlerde CHP'nin kendi adaylarını çıkaracağını kaydeden Bulut, ithal adaylara ihtiyaçları olmadığını, Adana’nın birçok ilçesini partinin öz evlatlarıyla alacaklarını belirtti.  Bulut, "Tek şiarımız var kendi evlatlarımızla oraları alacağız. İthal adaylara ihtiyacımız yok. Kendi evlatlarımız, sosyal demokrat anlayışımız bu iktidarı bize sağlayacak. En büyük değişim bu partinin kendi evlatlarına dönmesidir!" dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.