Mutlu: “Eksik oyuncuların sıkıntısını yaşadık”

Yenibeygücü’nü sakat, hasta ve cezalı oyuncular yıktı.

Spor Yayın: 21 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 21.11.2023 13:41:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Hafta sonu oynadıkları, aynı puana sahip lider Cihangirspor karşılaşmasından 4-0’lık farklı bir skorla mağlup ayrılan Yenibeygücü Teknik Direktörü Vedat Mutlu, maçın değerlendirmesini yaptı.

İlk yarının 42. Dakikasında yedikleri golün verdiği moral bozukluğu ile soyunma odasına gittiklerini belirten Teknik Direktör Vedat Mutlu, “Takımdaki iyi oyuncularımızdan Ferdi sakattı. İlk yarı bitimine kadar da oynayamayacak. Orta saha oyuncumuz Ömer Yıldırım ise hasta olduğu için iğne ile maça çıktı. Bu oyuncumuzdan da fazla verim alamadık. Zaten, Ömer’in oyundan düşmesiyle birlikte kalemizde golü gördük. Sinan Akın ise 3 maç cezalı olduğu için bu maçta oynayamadı” şeklinde konuşarak, genç ekip olduklarını ve golden sonra takımda düşme yaşandığına dikkat çekti.

“MÜTEVAZİ KADROMUZ VAR”

Takımın Ferdi ve Sinan’ın üzerine kurulu olduğunu, çok geniş bir oyuncu kadrolarının bulunmadığını belirten Mutlu, “Sezon başında mütevazi bir kadro kurduk ancak fikstüre bakınca iddialı bir takım görüntüsü var. Önümüzdeki hafta ise, Baklalıspor ile oynayacağız. İki takım da 10’ar puana sahip. Bu maça da eksik kadroyla çıkacağız. Bu karşılaşmaya da diğerlerine çıktığımız gibi çıkıp mücadelemizi vereceğiz” diye konuşarak, lüks harcama yapmadıkları için kadro zenginliklerinin olmadığını söyledi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.