SEYHAN BELEDİYESİ, UZATMALARDA YIKILDI: 0-1

Adana Süper Amatör Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Karataş Belediyespor, ligin ilk maçında karşılaştığı Seyhan Belediyespor’u uzatmalarda attığı tek golle mağlup ederek 3 puanı alan taraf oldu.

Yayın: 13 Ekim 2024 - Pazar - Güncelleme: 13.10.2024 21:00:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Muharrem Gülergin Stadı’nda oynanan karşılaşmada düdüğü Alican Mümtaz çalarken, yardımcılıklarını Halil İlengiz ve Mert Furkan Delibaş yaptı.

Gençlerden oluşan kadrosuyla sahaya çıkan Seyhan Belediyespor’da ilk 11’de Kaan, Ferhat, Aydın, Ege, emir, Ayhan, Yaşar, G. Yusuf, Veysel, Yusuf Sarı ve M. Arda sahaya çıkarken yedek kulübesinde Ahmet, Emirhan, Abdulkadir, Recep, Cep Ahmet ve Kaan yer aldı.

Karataş Belediyespor ise, Efe, Mustafa, Bedrettin, Denizcem, Selimcem, Mert, Emre, Mustafa, Arca ve Vural ilk 11’i ile maça başladı. Yedek kulübesinde ise Yusuf, Yılmazcan, Diyap, Alican, Mahir, Baran, Şafak, İsa, Cem ve Devrim yer aldı.

Fizik olarak Karataş Belediyespor üstün görülse de teknik oynayan taraf Seyhan Belediyespor oyunda dengeyi sağladı. Maçın normal süresi golsüz tamamlanırken, uzatmalarda Deniz’le golü bulan Karataş Belediyespor maçtan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Ayrıca, Karataş Belediyespor’un bir golü ofsayt gerekçesiyle verilmezken, bir topu da üst direkten döndü.

Bu skorla Karataş Belediyespor, 3 puanla dördüncü olurken, -1 averajla Seyhan Belediyespor 8. Sırada yer aldı. Bu grupta Karşıyakaspor ligden çekildiği için Anadolu 19 Mayısspor’a 3-0 hükmen mağlup sayıldı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.