Seyhan Devlet Hastanesi lideri zorluyor: 4-1

Sağlık-Sen Adana Gençlik Kolları Özgür Özsoy Futbol Turnuvası C Grubu takımlarından Seyhan Devlet Hastanesi Beyin Cerrahispor, rakibi Çukurova Üniversitesi'ni 4-1 mağlup ederek gruptaki iddiasını sürdüren taraf oldu.

Spor Yayın: 04 Mayıs 2023 - Perşembe - Güncelleme: 04.05.2023 09:59:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

HABER VE FOTOĞRAFLAR: HÜSEYİN AZAR

Adana İl Sağlık Müdürlüğü sahasında oynanan karşılaşmayı Hakem Mesut Say yönetti. İlk yarıda rakip fileleri 3 kez havalandıran Seyhan Devlet Hastanesi bu yarıda kalesinde gol görmedi. İlk yarı 3-0 Seyhan Devlet Hastanesi'nin lehine sonuçlandı. İkinci yarıda biraz daha atak oyun sergileyen Çukurova Üniversitesi durumu 3-1'e getirse de bu yarıda da bir gol bulan Seyhan Devlet Hastanesi sahadan 4-1 galip ayrılmasını bildi.

İlk maçında 112 Gençlikspor'u 3-2 mağlup eden Seyhan Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi futbol takımı, aynı puanı paylaştığı lider Ceyhan Devlet Hastanesi'nden sonra ikincilik koltuğunu korumuş oldu.


KADROLAR
Sahaya Hüsnü Şahin, Akın Vural, Burak İnce, Serdar Takırtaş, Umut Gümüşay, Halil Dönmez, Volkan Efe ve Samit Yavuz ilk 8'i ile çıkan Seyhan Devlet Hastanesi Beyin Cerrahispor'un yedek kulübesi şu isimlerden oluştu: Burak İnce, Kadir Noyan, İzzettin Demirel, Ömer Herbay, Ahmet Sapmaz, İbrahim Coşkun, Hüseyin Dedeca ve Ufuk Akbay.


Seyhan Devlet Hastanesi Beyin Cerrahispor karşısına Barış Ürüncan, İsmail Damar, Aydın Yüksel, Ali Karaca, Çağlayan Atakan Bilgin, Berk Gül, İlker Şanlıer ve Berkem Özdağlı ilk 8'i ile çıktı. Yedek kulübesi ise şu isimlerden oluştu: Mahir Sakar, İsmail Ersan, Murat Gezer, Gökhan İşçi, Muhammet Turgut Korkmaz, Yusuf Ozan Yıldırım ve Mehmet Ali Kaan Kabak.

   

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.