ADALETGÜCÜ, ÜÇÜNCÜ HAFTADA PUANLA TANIŞTI: 1-0

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup’ta mücadele veren Yaz Sigorta Adaletgücü, konuk ettiği Gaziantepgücü SK’yı 1-0 mağlup ederek puanla tanıştı.

Spor Yayın: 20 Ekim 2024 - Pazar - Güncelleme: 20.10.2024 19:02:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Denk futbolun sergilendiği karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Maçta düdüğü Ankara bölgesinden Recep Tali çalarken, yardımcılıklarını yine Ankara bölgesinden Elif Yalçın, Furkan Karahasan yaptı. Maçın dördüncü hakemi ise Zeynep Özçelik olurken, Kayseri bölgesinden Hakan Durmaz ise gözlemci olarak görev yaptı.

Karşılaşmaya; Kerem Kuşdemir, Ömer Konuray, Batuhan Kamil Özbek, Engin Reşat Doğaçar, Ezdin Uçar, Baha Berk Aygün, Birkan Bakacak, Özgür Çelik, Enver Erşahin, İskender Cesur ve Görkem Dalmaz ilk 11’i ile sahaya çıkan ev sahibi Yaz Sigorta Adaletgücü’ün yedek kulübesi şu isimlerden oluştu: Muhammed Noyan, Recep Macar, Aykut Geçmen, Nurullah Çiçek, Oğuzhan Gencer, Ahmet Can Olcars, Sergin Kiradi, Ahmet Can Genç, Samet Eker ve Onur Aksu Fıçıcı.

Konuk Gaziantep Gücü SK ise, Resul Adıyaman, Mahsun Atmaca, Abdullah Bilben, Tolga Taş, Selahattin Öztürk, Burak Ateş, Emir Aratemiz, Emre Yavuz, Taner Karaca, Enver Uçar ve Furkan Turan. Yedek kulüsinde ise Samer Mslmani, Alihan Çevik, İbrahim Halil Gündüz, Emir Çekici, Müslüm Çekirge, Erdem Aziz Palalı, Semih Gürültü, Muhammet Arda Turan, Hasan Demir Yiğit ve Yakup Zengin yer aldı.

Yaz Sigorta Adaletgücü Başkanı Uğur Ekici’nin kırmızı kartla oyun dışı kaldığı maçta ilk tehlikeli atak 13. Dakikada konuk Gaziantepgücü SK’dan geldi. Bu dakikada Selahattin, Taner’den aldığı topla altı pasa kadar indi. Sağ ayağı ile kaleye sert vurdu. Ancak, top arka direğin yanından dışarı çıktı.

Konuk ekip bu kez 15. Dakikada Adaletgücü kalesini yokladı. Taner bu kez ceza sahası içinde Emir’i gördü. Kaleci Kerem ile karşı karşıya kalan Emir sert vurdu ancak, top Kerem’de kaldı.

19. dakikada bu kez Adaletgücü tehlikeli geldi. Korner çizgisine kadar inen Baha, Ezdin’i gördü. Ezdi vurdu, ancak top bu kez kaleci Resul’de kaldı.

Orta hakem Recep Tali ilk yarıya +3 dakika ekledi. 45+2’de Gaziantepgücü’nde soldan gelen Burak sert vurdu. Kaleci Kerem’de kaldı. İlk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya biraz toparlanmış olarak başlayan ev sahibi Adaletgücü oyuncularının baskısı 53. Dakikada karşılık buldu. Bu dakikada Görkem, direkten dönen topu tamamlayarak takımını 1-0 öne geçiren golü attı.

Bu golden sonra ataklarını sıklaştıran Gaziantepgücü beklediği golü bulamadı. Oyunda tansiyon yükselirken kulübede bulunan Adaletgücü Başkanı Uğur Ekici orta hakem Recep Tali tarafından kırmızı kartla cezalandırılarak sahadan atıldı.

Maçta başka gol olmayınca, ligin üçüncü haftasında Gaziantepgücü’nü konuk eden Yaz Sigorta Adaletgücü maçtan galip ayrılarak ligdeki ilk puanını almış oldu.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.