ADANA SANATEVİ'NDE MUSTAFA EMRE ETKİNLİĞİ

Adana Sanatevi yöneticisi Ecdet Güvel, "Sayın Mustafa Emre'nin de katıldığı etkinlik Kubilay Altuntaş tarafından koordine edilerek Ferhat İşlek'in hazırladığı belgeseli izlendi.

Sanat Yayın: 23 Ekim 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 23.10.2024 10:36:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

ADANA - 6.Akdeniz Sanat Günleri etkinliklerinin 8.sinde Şair, yazar ve tiyatro oyuncusu Mustafa Emre anlatıldı.

Adana Sanatevi yöneticisi Ecdet Güvel, "Mustafa Emre'nin de katıldığı etkinlik Kubilay Altuntaş tarafından koordine  edilerek Ferhat İşlek'in hazırladığı belgeseli izlendi. Belgeselde Emre'nin yaşamı ve sanatına etkileri gösterildi. Kendisini yakından tanıyan birçok sanatçının Emre'nin sanatı ve kişiliği hakkınnda ki yorumlarına yer verildi" dedi.


Daha sonra da Çetin Derdiyok'un yönettiği 'Mustafa Emre' nin Şiiri ve Sanatı' konulu şöyleşide Sabri Çiçekli, Ömer Uluçay, Mustafa Özke ve Bedri Aydoğan Emre' nin şiirinden de örnekler vererek Mustafa Emre'nin sanatı üzerinde konuştular.
Etkinliğin sonunda  genç kemanist Savaş Gökmen Cerit kemanıyla bir konser verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.