Hukuk'un üstünlüğü tescillendi: 3-1

Sağlık Sen Adana Şubesi Gençlik Kolları Başkanlığı'nın düzenlediği Özgür Özsoy Futbol Turnuvası'nın üçüncü maçları Adana İl Sağlık Müdürlüğü sahasında oynanan karşılaşmalarla devam etti.

Spor Yayın: 06 Mayıs 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 06.05.2023 22:46:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

HABER VE FOTOĞRAFLAR: HÜSEYİN AZAR

A grubu takımlarından Adana Umke'ye konuk olan Hukuk ve Muhakemat karşılaşmadan 3-1 galip ayrılan taraf oldu.

Hakem Mesut Say'ın yönettiği maçın ilk yarısında gol sesi çıkmazken, bu yarıda her iki takımın da vasat bir oyun sergilediği gözlemlendi.


MAÇTAN DAKİKALAR
İkinci yarıya daha atak oyun anlayışıyla çıkan Hukuk ve Muhakemat bu mücadelesinin  karşılığını 29. dakikada Cumali'nin ayağından kazandığı golle buldu: 1-0.
34. dakikada Vural'ın kafa golü ile durumu 2-0'a getiren Hukuk ve Muhakemat, 37. dakikada kazandığı penaltı Gökhan'la gole çevirdi: 3-0.
Son dakikalarda gol yollarını arayan Adana Umke, 46. dakikada Metin'in kale önünde boş pozisyonda çok rahat vuruşu ile durumu 3-1'e getirdi.


Karşılaşmada başka gol sesi çıkmayınca maçta bu skorla sona erdi.
Bu grupta Kardiyospor'un yabancı oyuncu oynattığı gerekçesiyle diskalifiye olması, Vefa Özgür Özsoy'un hükmen 3-0 galip sayılmasına sebep oldu.

Bu duruma göre, puanını 9'a çıkaran merhumun adını taşıyan takım Vefa Özgür Özsoy'un ardından Hukuk ve Muhakemat puanını 6'ya çıkararak ikincilik koltuğuna oturdu. Adana Umke 3 puanda kalırken, diskalifiye olan Kardiyospor grup sonuncusu olarak turnuvaya veda eden takımlar oldular.


KADROLAR
Adana Umke, Mehmet Berçin, Mustafa Erge, Hüseyin Kesenek, Volkan Yaldır, Hayati Camcı, Hasan Şahin, Ergin Durmuş ve Sefa Eker ilk 8'i ile sahaya çıkarken, yedek kulübesi ise şu isimlerden oluştu; Metin Yıldız, Ramazan Boyraz, Cihan Azad Ekici, Kerim Çetin, Muhammet Furkan Dinçer ve İbrahim Serbes.

Hukuk ve Muhakemat ise Halit Culum, Nihat Bilgiç, Mehmet Ersavaş, Yusuf Güneş, Zekeriya Çakmak, Nadir Say, Cumali Ekizoğlu ve Gökhan Salman ilk 8'i ile maça çıktı. Yedek kulübesinde ise şu isimler yer aldı: Kaan Pazaroğulları, Ömer Özkan, Emrah kırçiçek, Vural Özdemir.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.