KAR GETİRMİYORMUŞ... POZANTI’YA ÜÇ GÜNDÜR GÜNLÜK GAZETELER GELMİYOR…!

Adana’nın Pozantı İlçesine, 16 Eylül 2024 Pazartesi gününden itibaren günlük gazeteler gelmiyor.

Gündem Yayın: 18 Eylül 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 18.09.2024 10:29:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yaygın ve yerel basının dağıtımını yapan, Adana Merkezli Turkuaz Şirketince dağıtımı yapılmakta olan günlük gazetelerin, Pozantı’ya gelmiyor olması vatandaşlar tarafından, “GAZETELER KAPANDIĞI” şeklinde yorumlandı.

Turkuaz dağıtım şirketinin, günlük gazeteleri Pozantı’ya göndermesi için anlaştığı Tarsus’daki  taşeron  dağıtım şirketi, gazetelerin kendisine kar getirmediği şeklindeki düşüncesi sonrası, Pozantılı üç günden beri günlük gazetelere hasret kaldı.

TEPKİ
Geçmiş yıllarda bile rastlanmayan ve dağıtım şirketinden kaynaklanan günlük gazetelerin, üç gündür Pozantı’ya gelmiyor olması, gazete okurlarının büyük tepkisini topluyor.


Böylesi  önemli aksaklıkla ilgili olarak gazete okurları, Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesine bizzat gelerek, şikayetlerini dile getirdiler.

GAZETELER BEKLENİYOR
Ayrıca Pozantı’da Gazete Bayiliği yapmakta olan  Fatih Market ile, Tüfekçi Gıda  kuruluşlarının sahipleri de,  gazetesiz kalmaktan dolayı okurlarına açıklama yapamadıklarını belirterek ekonomik yönden de zarara uğradıklarını iddia ettiler.

ÇÖZÜMÜ
Bu dikkat çeken aksaklığın ise, çözümü  gayet basit.  Adana’dan her gün  Pozantı’ya yolcu taşımacılığı yapan  Akçatur Minibüsleri ile, Pozantı’ya gazete gönderilmesi rahatlıkla sağlanabilir.

Gazete dağıtımını yapan Turkaz Şirketinin  Adana’daki yöneticileri, bu yolcu taşıma kooperatifi ile anlaşarak, gazeteleri buraya teslim edebilirken, Pozantı’ya hem en ekonomik, hem de aksaksız bir şekilde gazeteler Pozantı’daki  Gazete Bayiilerine ulaştırılarak, böylesi önemli bir sorun çok rahat bir şekilde çözümlenir. 
• Kaynak: Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi

Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Taner Ünal, boş gazete tezgahlarının önünde görülüyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.