Kardiyospor turnuvadan diskalifiye edildi

Sağlık-Sen adana Gençlik Kolları Başkanlığı'nın düzenlediği Özgür Özsoy Futbol Turnuvası'nda, kurallara aykırı hareket eden A grubu takımlarından Kardiyospor, önceki oynadığı iki maçta da hükmen mağlup sayılarak komisyon kararı ile turnuvadan men edildi.

Yayın: 06 Mayıs 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 06.05.2023 11:52:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

HABER VE FOTOĞRAFLAR: HÜSEYİN AZAR

Adana önce oynadığı Adana Umke karşılaşmasında, sağlık çalışanı olmadığı halde Feyzullah Ardıç isimli sporcuyu turnuva listesine dahil edip müsabakalara çıktığı tespit edilddiğini belirten komisyon üyeleri Adana Umke takımının kendilerine beyan ettiği dilekçenin incelenerek turnuva kurallarının "Madde 12-Kaçak ya da turnuva kuralları dışında oyuncu oynatan takımlar, tespiti halinde oynadıkları maçtan hükmen mağlup sayılacaklardır. İtirazda bulunmak isteyen kurum ve takım sorumluları kanıtlayıcı belge (resim v.b.) ve evrakları komisyona maç öncesi veya sonrası bildirmekle yükümlüdür" maddesine istinaden sunduğu kanıtlayıcı belgeler neticesinde Kardiyospor takımının turnuva kurallarına aykırı olarak sağlık çalışanı olmadığı halde kaçak olarak Feyzullah Ardıç isimli sporcuyu oynattığı tespit edilmiştir. 

Bekir Nennioğlu, Süleyman Bora Mesutoğlu, Anıl Kazım Polat, Emre Yalçın ve Osman Toy'dan oluyan turnuva komisyonunun açıklamasına göre Kardiyospor tüm müsabakalardan men edilip oynadığı ve kazandığı Hukuk ve Muhakemat (6-2), Adana Umke (1-2) maçlarda da hükmen mağlup sayıldı.
YGAP TURNUVADAN ÇEKİLDİ
Oynadığı Çukurova Devlet Hastanesi (8-5) ve Adana Şehir Hastanesi Çocuk Yoğun Bakım (4-2) maçlarını kaybeden YGAP Spor, komisyona verdiği bir dilekçe ile turnuvadan çekildiğini beyan etti. Yüreğir Devlet Hastanesi ile karşılaşacağı üçüncü maçına çıkmayan YGAP Spor da hükmen (3-0) mağlup sayıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.