Meclis Üyesi Erişmen, Altıok'un adaylığına karşı çıkmış!

Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok’un meclis üye listesinin birinci sırasından yer verdiği Turgut Erişmen’le ilgili ortaya çıkan bir video ‘Bu kadar da olmaz’ dedirtti.

Siyaset Yayın: 01 Temmuz 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 01.07.2024 17:47:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

31 Mart’ta başkan seçilen Erdinç Altıok’un başkan adaylığının açıklandığı gün Yumurtalık Balıkçı Barınağı’nda bir grup Yumurtalıklı ile bir araya gelen Turgut Erişmen’in, Erdinç Altıok’un adaylığına karşı çıktığı görülüyor. 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a da aba altından sopa gösterilen videoda Erdinç Altıok’un Belediye Başkanlığını kazanamayacağı öne sürülüyor. Ancak tüm bu yaşananlardan sonra Erdinç Altıok’un Yumurtalık Eski Belediye Başkanı Turgut Erişmen’i iyi niyetiyle belediye meclis üyeliği listesinin birinci sırasına yerleştirmesi de eleştiriliyor. Video görüntülerinde Erdinç Altıok’un belediye başkanlığını kazanamayacağını iddia edenlerin bu iddiaları da böylelikle çürümüş oluyor. Bu görüntülerden sonra şimdi gözler Yumurtalık ve Adana kamuoyunda…

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.