POZANTI BELEDİYESPOR İLK SINAVINI GEÇTİ: 1-0

Süper Amatör Lig Şampiyonlar Grubu maçları Karataş Belediyespor ile Pozantı Belediyespor arasında oynanan karşılaşma ile başladı.

Spor Yayın: 03 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 03.03.2024 19:11:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Muharrem Gülergin Stadı’nda oynanan maçı 22. Dakikada Şerafettin’in attığı akıl dolu golüyle 1-0 galip tamamlayan Pozantı Belediyespor iddiasını sürdürdü. Karşılaşmayı, Pozantı Belediyespor Mustafa Çay ve meclis üyeleri de izleyerek takıma destek verdi.

Karşılaşmada, düdüğü Alkan Parsak çalarken yardımcılıklarını Muhammet Eren Göktaş ve Muhammet Ömer Yaşar yaptı.

Karataş Belediyespor, maça Efe, Salim Can, Mustafa, Bedrettin, Özen, Denizcem, Arça, Hüseyin, İsa, Vural ve Fahri ilk 11’i ile çıktı. Yedek kulübesi ise şu isimlerden oluştu; Yusuf, Bekir, Maltiz, Murey, Kemal, Mümtaz Kaan, Özcan, Onur, Bertçay ve Baran.

Pozantı Belediyespor ise Süleyman Erkoç, Ahmet, Mert, Kerem, Şerafettin, Tahsin, Mehmet, Berat, İbrahim Ethem, Muhittin ve Can ilk 11’i ile maça başladı. Yedek kulübesinde ise Duran, Rezan, Nuri, Burak Muhammed, Mehmet, Yasin, Hakan, Ramadan, Davut Can Sefa ve İsmail Emir yer aldı.

İlk tehlikeli atak 20. Dakikada Pozantı Belediyespor’dan geldi. Bu dakikada kornerden gelen topu Tahsin kafa ile Berat’ın önüne gönderdi. Tahsin gelişine çok güzel vurdu, ancak aynı güzellikte kaleci Efe yatarak topa hakim oldu.

Beklenen gol 22. Dakikada geldi. Kaleci Efe’nin hatalı çıkışını iyi değerlendiren Şerafettin, sağ kanattan topu aşırtma bir vuruşla kaleye gönderdi. Defans oyuncuları müdahale etmek istese de top filelerle buluştu: 1-0.

Golden sonra beraberlik arayışı için ataklarını sıklaştıran Karataş Belediyespor’da Fahri, rakip ceza sahası içinde Şerafettin tarafından düşürülünce hakem Alkan Parsak tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Vuruşu yapan Arca Çakmak, topu kalecinin solundan filelere göndermek istedi ancak, tecrübeli eldiven Süleyman uzanarak topu kornere çelerek takımı lehine önemli bir golü önlemiş oldu.

İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda tempo yüksek olsa da her iki takım da karşılıklı ataklarla birbirlerini yoklamasına rağmen gol sesi çıkmadı. Maç ilk yarıda Şerafettin’in attığı golle 1-0 Pozantı Belediyespor lehine sonuçlandı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.