TUNÇ: AK PARTİ BİR DAVA PARTİSİDİR

AK Parti Seyhan Belediyesi ve Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 14 Ağustos 2001’de kurulan AK Parti’nin, 23 yıldır ülkemize, milletimize hizmet etmeye devam etiğini dile getirdi.

Siyaset Yayın: 15 Ağustos 2024 - Perşembe - Güncelleme: 15.08.2024 13:10:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Partilerinin kuruluşunun 23. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan AK Partili Tunç, AK Parti’nin kendisini ülkesine, milletine adamış kadrolardan oluştuğunu vurguladı. AK Parti’nin bir dava partisi olduğunu kaydeden Mustafa Tunç, “AK Parti her gün büyüyen, gelişen bir ailedir” ifadesini kullandı.

AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, ülkeye, millete dün olduğu gibi bugün de yarın da hizmet etmeye devam edeceklerini vurgulayan AK Parti Seyhan ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tunç, “Başta dünya liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, partimizin önüne onca engel çıkardılar. 23 yıl boyunca çok badirelerle karşılaştık. Terör örgütlerinin alçakça senaryolarından tutun 15 Temmuz hain darbe girişimlerine kadar her türlü engeli, milletimizin kararlı duruşuyla atlattık. Millete hizmet yolunda 23 yıldır hiç durmadan, yorulmadan kararlı adımlarla yürüdük. Bundan sonra da emin adımlarla yürüyerek Aziz Milletimize daha fazla hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle AK Partimizin kuruluşunun 23. Yıldönümünde, başta Adanalı hemşerilerimiz olmak üzere necip milletimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.